Hlavní obsah

Morgan oznámil výrobu elektromobilu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Na nadcházejícím autosalonu v Ženevě bude dost živo u stánku značky Morgan. Tahle firma tu totiž vystaví hned dvě novinky: speciální 4/4 u příležitosti 80. výročí tohoto vozu a první elektromobil.

Foto: Morgan

Morgan

Článek

Morgan překvapivě oznámil představení sériového elektromobilu a rovnou říká, že to bude nejzábavnější elektromobil na světě. Proč? Protože tento model s názvem EV3 totiž bude pocházet z jejich populárního tříkolového roadsteru 3Wheeler. Ostatně premiéru si odbyl koncept v České republice a my tehdy byli u toho. [celá zpráva]

Foto: Morgan

Morgan 3 Wheeler

Druhou novinku představuje speciální 4/4. Představte si, že je to nejstarší, bez přestání vyráběný model na světě. Ano, je to tak. V roce 2016 je tomu 80 let, co jej začali vyrábět. A tok času se na voze podepsal jen minimálně. Stále je to tak klasika, u které se ve výrobě používá dřevo na konstrukci vozu, protože je pružnější, pevnější a je voňavější. Je to klasika, která dokázala vzít za srdce před těmi osmdesáti lety a dokáže to i dnes. A tak přijde speciální edice Morgan 4/4 80th. Jaká bude? Uvidíme.

Foto: Morgan

Morgan 4/4

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám