Hlavní obsah

Passat se převlékl do pohorek, Alltrack nabídne pět motorizací

Novinky, maž

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Na autosalonu v Ženevě se ukáže také Passat Alltrack, outdoorová verze vycházející z aktuální verze kombi. Standardem pro nový model bude kromě ochranných plastových lišt a zvýšené světlé výšky také pohon všech čtyř kol.

Foto: VW

Volkswagen Passat Alltrack (2015)

Článek

Dobrodružněji pojatá verze passatu dostala klasické propriety této automobilové kategorie – jde o ochranné černé plastové lemy blatníků a prahů, ochranné zakrytí dostal i podvozek. Standardem jsou střešní ližiny.

Světlá výška povyrostla o 27,5 milimetru. Všechny verze alltracku mají standardně pohon všech čtyř kol, tvořený mezinápravovou spojkou Haldex páté generace. Základem jsou sedmnáctipalcové disky, v nabídce jsou i osmnácti– a devatenáctipalcové.

Foto: VW

Volkswagen Passat Alltrack (2015)

Foto: VW

Volkswagen Passat Alltrack (2015)

Vybírat můžete z pěti motorizací, základem je benzínová čtrnáctistovka; 1,4 TSI nabídne výkon 110 kW (150 k). Silnější dvoulitr je naladěn na 162 kW (220 k). Zbývající motory jsou naftové: 2.0 TDI naladěné na 110 kW (150 k), respektive 140 kW (190 k). Vrcholem je dvakrát přeplňované BiTDI o výkonu 177 kW (240 k).

Do prodeje se Passat Alltrack dostane v září. Pro superb druhé generace byla k dispozici „oplastovaná“ verze nazvaná Outdoor, je tedy možné, že se takto pojaté verze dočká i právě představovaná třetí generace.

Foto: VW

Volkswagen Passat Alltrack (2015)

Anketa

Měla by Škoda nabízet "outdoorovou" verzi i pro Superb III?
Ano
86,1 %
Ne
13,9 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 1905 čtenářů.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám