Hlavní obsah

Život ve špatném těle aneb Když se z manžela stane manželka

Novinky, lin

Když si nyní padesátiletá Američanka Marion vzala vysloužilého pětačtyřicetiletého vojáka Christophera, věděla, že manželství na ně jistě přichystá různé nástrahy. Ani ve snu by ji ale nenapadlo, že o 7 let později se z jejího manžela stane žena jménem Christyna Appletonová.

Foto: Profimedia.cz

Z Christophera Appletona se po proměně stala Christyna Appletonová.

Článek

Christyna Appletonová (dříve Christopher Appleton) z amerického města Danielson již od šesti let cítila, že se narodila ve špatném, mužském těle. Se svými pocity se ale bála svěřit, a tak se snažila svou ženskou stránku co nejvíce potlačovat, aby se vyhnula nepříjemným narážkám na její odlišnost.

Foto: Profimedia.cz

Christopher se necítil ve svém těle již od raného dětství.

Ještě jako muž se Christopher Appleton přihlásil do amerického námořnictva na pozici kuchaře v ponorce. I tam ale bojoval se svým maskulinním zjevem, vousy a mužským zápachem.

Po návratu domů potkal svou spřízněnou duši, Marion, kterou si po krátkém vztahu také vzal. Zpočátku se jednalo o vztah jako každý jiný. Po sedmi letech ale nastal zlom. Marion totiž u svého muže našla dámské oblečení a okamžitě tak dospěla k závěru, že ji muž podvádí.

Foto: Profimedia.cz

Christopher Appleton býval vojákem.

O to větší pak bylo překvapení, když se jí Christopher svěřil, že dámské oblečení je jeho a že se od malička cítil jako žena.

„Nejprve jsem tomu nemohla uvěřit a myslela jsem, že si ze mě dělá legraci. Řekla jsem mu, že jestli je opravdu jeho, tak ať si ho na sebe obleče a on to udělal. Pak mi došlo, že to oblečení mu sedí přímo dokonale, že nelhal. Chvíli jsem na něj zírala a pak propukla v pláč,” vzpomíná pro StoryTrender Marion.

Foto: Profimedia.cz

Manželka ho podezřívala z nevěry.

Postupem času ale Marion zjistila, že je Christopher ve svém těle opravdu nespokojený a nošení dámských šatů ho dělá šťastným. Rozhodla se ho proto podpořit v jeho cestě stát se ženou a stojí po jeho boku i nyní, kdy prochází hormonální léčbou. Díky ní se mu postupně zjemňují rysy v obličeji a tělo se začíná přibližovat tomu ženskému.

Proměnou navíc prošlo i jeho jméno. Oficiální dokumenty nyní místo jména Christopher Appleton zdobí jiné, Christyna Appletonová.

Foto: Profimedia.cz

Po proměně

Reklama

Výběr článků

Načítám