Hlavní obsah

Vypracovaná těla u mužů už neletí. Přednost mají pupkáči

Novinky, lin

Pánové, nedaří se vám shodit povánoční kila a o plavkové sezoně si necháváte leda tak zdát? Nezoufejte. Podle nejnovějšího průzkumu většina žen upřednostňuje kulatější a měkčí typy mužů než ty, kteří se pyšní vypracovanými břišními svaly a celkově skvělou tělesnou kondicí.

Foto: Profimedia.cz

Vypracovaná těla už ženy příliš nelákají.

Článek

Výsledky průzkumu společnosti Dating.com, kterého se zúčastnilo 2000 lidí, ukázaly, že 75 % lidí upřednostňuje „taťkovský“ typ postavy před vypracovaným tělem. Dvacet procent ze všech dotazovaných navíc uvedlo, že jim při hledání partnera na postavě vůbec nezáleží.

„Velmi fit a vypracovaná těla jsou považována za ideální, pokud jde o přilákání partnera. Uživatelé serveru Dating ale ukázali, že pokud jde o vážnější typ vztahů, na postavě příliš nezáleží,“ říká Maria Sullivanová, viceprezidentka seznamovacího webu pro Guardian.

„Filmy a seriály nám neustále předhazují typy těl ve stylu panenek Barbie a Kena, což lidem dává falešnou představu, že musí vypadat podobně, aby našli svoji lásku. Jsme rádi, že můžeme potvrdit skutečnost, že realita je zcela odlišná,“ dodává.

Šest způsobů, jak si vybudovat s partnerem vzájemnou intimitu

Vztahy a sex

Rozmanitost těla je v současnosti velké téma. Stále více značek zahrnuje do svých přehlídek plus size modelky a řetězce se snaží uvádět na trh více nadměrných velikostí.

V minulém roce zahrnula zpěvačka Rihanna, která se k této problematice dlouhodobě vyjadřuje, do své kampaně i plus size modela Stevena G, který nosí velikost 2XL. „Velcí muži nemají stejně jako velké ženy v módě příliš prostoru,“ řekl Guardianu.

To ostatně potvrzuje i zpráva z The Fashion Spot, podle které se na nedávných přehlídkách významných módních domů pro období podzim zima 2021/2022 objevilo pouze 19 modelů a modelek s větší velikostí oblečení.

Reklama

Související články

Jaké jsou výhody vztahu na dálku

Vztahy na dálku už samy o sobě nejsou jednoduché a současná covidová situace je nijak nezlehčuje. Zkoordinovat své rozvrhy, udržovat pravidelný kontakt...

Sedm znamení, že se někomu líbíte

Někdy je těžké rozeznat, jestli se k vám kolega chová jenom přátelsky, nebo je v tom něco víc. Kromě klasických náznaků, jako jsou dlouhé pohledy z očí do očí...

Výběr článků

Načítám