Hlavní obsah

Dívce stačilo 10 měsíců k transformaci, zhubla 40 kilogramů

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Třiadvacetiletá Isabelle Audetteová z Kanady byla od dětství obézní, její rodině ani jí samotné to ale nevadilo. Vše se změnilo až po dovolené na Mallorce, kde se dívka styděla za svou postavu. Stokilová mladá žena se proto rozhodla pro změnu. Během 10 měsíců zhubla 40 kilogramů a stala se z ní úspěšná trenérka.

Foto: Profimedia.cz

Proměna Isabelle Audetteové

Článek

Isabelle Audetteová z kanadského Montrealu trpěla nadváhou už jako malé dítě. Důvodem byla strava založená zejména na rychlém občerstvení. V roce 2016 vážila lehce přes sto kilogramů a začala mít problém sehnat si oblečení, které by se jí líbilo a zároveň jí sedělo.

„Má obezita byla způsobena mnoha faktory. Byla jsem emocionální jedlík a navíc ve vztahu, ve kterém jsem si byla až příliš jistá a proto mi bylo jedno, jak vypadám a kolik vážím. Moji rodiče navíc velmi často pracovali a neměli čas na domácí vaření. V podstatě jsem proto vyrostla na nezdravém jídle,“ říká Isabelle pro Thriveglobal.

Navzdory občasným hanlivým komentářům od lidí z její školy neměla Isabelle se svojí váhou žádný problém. Jedna členka její rodiny jí navíc řekla, že by nikdy nedokázala zhubnout, a tak se Isabelle smířila s tím, že bude vždy silnější. To vše se ale změnilo později v roce 2016, kdy se rozhodla odjet na dovolenou na španělský ostrov Mallorca.

Foto: Profimedia.cz

Isabelle Audetteová

Isabelle se najednou cítila – obklopená sluncem, pískem a spoustou štíhlých lidí – ve své kůži nesmírně nekomfortně. Navíc musela čelit zvědavým a odsuzujícím pohledům od cizích lidí.

Rozhodla se proto po příletu do Kanady zhubnout. Nejdříve vyměnila hamburgery a slazené limonády za čerstvé ovoce a zeleninu a libové maso. Poté začala cvičit až pětkrát týdně. Kila šla dolů rychle a za pouhých deset měsíců zhubla Isabelle 40 kilogramů.

Myslela si, že se zranila při cvičení. Testy ale ukázaly vzácnou nemoc

Zdraví

„Hubnutí vyžaduje mnoho úsilí. Osmdesát procent práce se odehrává v kuchyni a zbylých dvacet v tělocvičně. Každý den jsem navíc chodila plavat, abych hned zpočátku nezatěžovala své klouby, které byly vystaveny velké hmotnosti,“ říká Isabelle pro Mediadrumword.

„Jsem nesmírně pyšná, čeho jsem dosáhla. Líbí se mi motivovat ostatní lidi prostřednictvím sociálních sítí a ukázat jim, že když máte správně nastavenou mysl, všechno je možné,“ dodává.

Foto: Profimedia.cz

Isabelle Audetteová je se svým vzhledem spokojená.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám