Hlavní obsah

Partneři se k sobě na tři měsíce připoutali, snaží se tak zachránit krachující vztah

Novinky, das

Jejich vztah byl plný hádek a nedorozumění. Ačkoliv se navzájem milovali, společně žít moc neuměli. Neustále se tak rozcházeli a opětovně dávali dohromady. Když už to vypadalo na definitivní rozchod, Alexander Kudlay (33) z ukrajinského Charkova přišel s nápadem, že se s partnerkou Viktorií Pustovitovou (28) jako poslední možnost záchrany vztahu k sobě na tři měsíce připoutají.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Ukrajinský pár se na tři měsíce spoutalVideo: Reuters

 
Článek

Viktorie zprvu s tímto šíleným nápadem nesouhlasila, ale pak si vše rozmyslela a rozhodla se to zkusit. „Ačkoliv jsme se s Alexandrem neustále hádali, miluji ho, a tak jsem nakonec na tento zprvu šílený nápad kývla. Beru to jako zajímavou zkušenost, která do mého života přinese zcela nové emoce, které jsem předtím nezažila,” svěřila se Viktorie.

Mladý pár se tak symbolicky připoutal 14. února 2021 na Valentýna a od té doby vše dokumentuje a své zkušenosti sdílí na sociálních sítích.

„Pokud jde o fyzický komfort, každým dnem se vše lepší. Pomalu si na vše zvykáme a věci nám jdou lépe,” svěřil se agentuře Reuters Alexander.

Více jak měsíc tak ani jeden z nich nemá žádný osobní prostor, úplně vše dělají dohromady, a to od nákupu potravin, přes osobní hygienu, po pauzy na cigarety.

Genomové testování nádoru pomáhá přesně zacílit léčbu, část žen ho má zdarma

Zdraví

Oba přiznávají, že zvláště na začátku mezi nimi vznikalo určité napětí, ale nakonec spolu vždy našli způsob, jak dané spory vyřešit.

„Boje mezi námi nezmizely, pořád bojujeme. Ale když se blížíme do slepé uličky, jednoduše přestaneme mluvit, místo abychom si sbalili věci a odešli. Uvědomili jsme si, že se žádné idylické soužití jednoduše neobejde bez vzájemného respektu a porozumění,” dodává Alexander.

Foto: Reuters

Ukrajinský pár se na tři měsíce připoutal k sobě, aby vyřešil své problémy ve vztahu.

Lidé na jejich experiment reagují různě. Mezi svými sledujícími na sociálních sítích mají své fanoušky i odpůrce. Většinu z nich nicméně nejvíce zajímá, jak pár chodí na toaletu a společně zvládá i další intimní záležitosti.

„Vždy je to tak, že jeden je na toaletě a druhý čeká za dveřmi s prostrčenou rukou do koupelny. Podobně se i sprchujeme,” uzavírá ukrajinský pár.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám