Hlavní obsah

Diety celebrit: Jak hubne Jennifer Anistonová

Novinky, Bohumila Kunertová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Herečka Jennifer Anistonová je českému publiku známá nejen jako Rachel ze seriálu Přátelé, ale i jako bývalá manželka neméně slavného Brada Pitta. Tato jednačtyřicetiletá kráska se pyšní stále dokonalou postavou a i v letošním roce byla zařazena mezi nejkrásnější lidi podle časopisu People.

Odbornice hodnotí dietu Jennifer AnistonVideo: Novinky

 
Článek

Nejedna žena by se jistě chtěla v jejím věku pyšnit takto dokonalou postavou. Jaké je tedy její tajemství, jak si udržet skvělou postavu?

Hvězda seriálu Přátelé vsadila na vcelku podivnou formu boje s nadbytečnými kilogramy. Aby se dostala do formy pro svůj nejnovější film, založila dietu na dětské výživě. Za jediný týden tak prý snížila váhu o 7 liber (cca 3,2 kg).

Foto: Profimedia.cz

Jennifer Anistonová na premiéře filmu Bounty Hunter v Londýně

Dietní plán ji navrhla trenérka celebrit Tracy Andersonová, která pomáhala například i Gwyneth Paltrowové nebo Madonně. Jídelní režim zahrnuje 14 porcí dětského pyré denně (ovesné vločky, hrušky, polévky), večer pak následuje zdravá večeře ve formě libovolného masa a zeleniny.

"Při sestavování diety jsem chtěla vymyslet něco, co pomůže eliminovat toxiny, zbaví vás špatných návyků ale stále bude držet zažívací systém v chodu. Proto jsem zvolila očistu pomocí dětské výživy," dodává Andersonová.

"Při tomto dietním programu vlastně můžete pořád jíst. Jen je potřeba zvolit ty správné potraviny. Díky této dietě můžete snížit váhu už během jednoho týdne."

Ať už je ale její dietní očista opravdu tak zázračná či nikoli, bez potřebného cvičení nebude mít asi takový účinek. Proto i sama Jennifer vsadila na potřebný pohyb a každý den pravidelně běhá a cvičí jógu.

Co si o dietě Jennifer Anistonové myslí odbornice na výživu, si poslechněte výše na  videu.

Reklama

Související témata:

Související články

Diety celebrit: Jak hubne Gwyneth Paltrowová

Herečku Gwyneth Paltrowovou můžeme v posledních dnech vidět jako Pepper Pottsovou v pokračování slavného filmu Iron Man 2. Jak si tato matka dvou dětí drží...

Výběr článků

Načítám