Hlavní obsah

Cviky, které vám pomohou k výraznějším sexuálním prožitkům

Novinky, das

Toužíte po intenzivnějším prožitku při milování? Pak vězte, že k tomu nemusíte mít žádné speciální erotické pomůcky či dovednosti partnera, ale stačí vám posílit svaly pánevního dna. Jednak díky tomu dosáhnete zpevnění poševní stěny, tedy i zúžení pochvy, a zároveň obnovíte nervová zakončení v oblasti poševního a análního vchodu. Vaše milování tak bude nejen intenzivnější a vzrušivější, ale také snáze dosáhnete vyvrcholení. Užitek z toho budou mít navíc i muži.

Cviky na posílení pánevního dna a zintenzivnění prožitků z milování Video: Novinky

 
Článek

Čím má žena svaly pánevního dna silnější, tím silněji prožívá i orgasmus a sex jako takový. Užší pochva je navíc mnohem vzrušivější i pro muže. I z tohoto důvodu mnoho mužů tolik touží po análním sexu.

Navíc, pokud žena dokáže plně ovládat stahy své vaginy při sexu, dopřeje svému partnerovi skutečný zážitek. Což potvrzují i legendární orientální milenky, jejichž chloubou jest, že dokážou uspokojit muže bez pohybu, plně si vystačí se stahy vaginy.

Jak tedy posílit svaly pánevního dna?

Existuje na to hned několik jednoduchých cviků, od správného dýchání do břicha vleže po speciální Kegelovy cviky. Tři takové cviky naleznete v přiloženém videu od trenérky Markéty Brožové z fitness centra pro ženy Contours. Pokud je budete cvičit minimálně třikrát týdně, záhy poznáte zlepšení.

Pomoci mohou i erotické pomůcky

Oslabené svalstvo pánevního dna lze uvést opět do formy i pomocí Venušiných kuliček - erotické pomůcky, jež se skládá ze dvou kuliček o průměru 2,5 - 3,5 cm. V každé z nich je dutina a v ní je vložena menší kulička z těžšího materiálu.

Při pohybu se malá kulička uvnitř rozhoupe a svou energii pak předává zpět vnějšímu obalu. To vytváří „nové” pohyby uvnitř vaginy a vzniká samovolná stimulace. Čím jsou pohyby těla aktivnější, tím se stimulace zvýší.

K posilování pánevního dna dochází tím, že se žena podvědomě snaží udržet kuličky uvnitř těla.

Může se vám hodit na Seznamu:

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám