Hlavní obsah

Hubnutí do plavek na poslední chvíli aneb Přístroje, které pomohou s redukcí tuku

Novinky, Dana Sokolová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Toužila jste zhubnout do plavek, ale vlivem celé řady okolností jste to jednoduše nestihla a již se nechcete trápit rychlými dietami, které by mohly mít za následek maximálně jojo efekt? Pak pro vás máme řešení - hubnutí pomocí přístrojů. Podívejte se s námi, jaké existují možnosti.

Hubnutí pomocí přístrojůVideo: Novinky

 
Článek

1. Zeštíhlení těla a zkrášlení pokožky pomocí LPG přístroje

Jedná se o metodu aktivující lymfatický systém a detoxikaci organismu. Pomocí speciálního nástavce s motorizovaným válečkem, klapkou a synchronizovaného sekvenčního podtlaku dochází k automatické aktivaci kožní tkáně.

„Tato metoda funguje výborně u tuku uloženého hluboko v podkoží, který nelze odstranit pomocí cvičení ani diet,” vysvětluje kosmetička Daniela Dvořáková z pražského studia Bomton Jalta.

Výhodou této metody také je, že aktivuje produkci kolagenu a elastinu, tím pádem dochází i ke zpevnění a vyhlazení pokožky.

2. Odstranění celulitidy a zmenšení objemu pomocí Velashapu

Metoda opět aktivuje lymfatický systém, a to hlavicí s rotačními válci, vakuem, radiofrekvencí a červeným světlem.

„Radiofrekvence pozitivně působí na celulitidu a červené světlo na vypnutí pokožky,” upozorňuje kosmetička Lenka Hilšerová z Asklepionu.

3. Tvarování postavy pomocí kryolipolýzy

Při kryolipolýze se prochladí tkáň na -7 až -8 °C, při tom dochází k destrukci tukových buněk a k vyplavení tuku z těla.

„Kryolipolýza je vhodná spíše na tvarování postavy, a tedy zbavení se tuku na místech, která nejdou ovlivnit jen cvičením. Přestože je efekt značný, nedochází u něj ale k úbytku kilogramů na váze,” upozorňuje lékařka Edita Hrušková z Asklepionu.

Což potvrzují i odborníci z pražské kliniky Yes Visage, podle nichž se přístroj dokáže velmi efektivně zaměřit například na tukové polštářky na břiše a bocích a je výraznou a účinnou alternativou k chirurgickému zákroku, a to za účelem odstraňování tukových polštářků.

Ošetření trvá asi hodinu, na závěr je zapotřebí ošetřená místa rozmasírovat, aby došlo k opětovnému prokrvení tkáně.

4. Laserová liposukce SlimLipo

Laserová liposukce je v současné medicíně nejmodernější a nejšetrnější ambulantní a bezbolestnou technikou permanentního odstranění nahromaděného podkožního tuku z oblastí, z nichž tukové polštáře nelze odstranit ani cvičením či dietami.

„Hlavní výhodou liposukce s funkcí laseru je to, že dokáže při minimální invazivnosti a bez nutnosti narkózy a hospitalizace odstranit nejen jakékoli množství přebytečného tuku v rámci jednoho zákroku, ale zároveň také kůži ošetřené oblasti efektivně stáhnout, vypnout a navrátit jí její elasticitu,” vysvětluje plastický chirurg primář MUDr. Martin Molitor, Ph.D z Kliniky Yes Visage.

Kůže tak po liposukci přilne zpět, nevznikají kožní nadbytky a převisy jako u běžných liposukcí. V návaznosti na dané výhody může tato unikátní liposukce v oblasti nohou za optimálních podmínek odstranit také celulitidu. Výsledek je trvalý, a hlavně jednoznačně viditelný.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám