Hlavní obsah

Ve dvou se to lépe táhne, říká fitness trenér Jakub Bína

Novinky, ema

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jakub Bína je zpěvák skupiny Skyline, ale i instruktor fitness a trenér kulturistiky. Pod jeho vedením se povedlo v jednom pořadu třem lidem zhubnout dohromady třicet pět kilo tuku. Letos internetová televize Stream.cz znovu rozjíždí pořad Zpátky na vrchol, tentokrát se ale bude hubnout v párech, partnerských či přátelských. Sám Bína říká, že to má smysl a že v tomto případě platí víc než kdykoli jindy, že ve dvou se to lépe táhne.

Foto: Zpátky na vrchol

Fitness trenér Jakub Bína

Článek

Jak moc je z vašeho pohledu muže důležité, aby žena vypadala dobře?

Myslím, že naše tělo je naší vizitkou, tím pádem není důležité, jak vypadá jen žena, ale úplně každý z nás.

Myslíte si, že je dnešní ideál krásy, tedy vyhublé modelky, správný příklad?

Nejsem si jistý, že to ideál krásy ještě vůbec je, ale každý z nás je jiný a mně nepřísluší nikoho soudit nebo něco určovat (smích). Každopádně kdyby to bylo na mně, ideál krásy by ztělesňovala žena, která vypadá fit a zdravě.

Co když je pár, ve kterém jeden toho druhého v hubnutí nepodporuje?

To je samozřejmě na prd, ale v tom případě bych toho ′super partnera′ přihlásil do třetí řady pořadu Zpátky na vrchol, který bude internetová televize Stream.cz vysílat od října a právě teď do něj hledá dva páry. Tam nebude jiná možnost než se navzájem podporovat, protože jinak si to slíznou oba.

A o tom, že umím být ras, by mohly vyprávět všechny tři účastnice minulé řady. Na druhou stranu se jim díky pravidelnému a náročnému tréninku podařilo dohromady zhubnout 35,5 kilogramu tuku, což je obdivuhodný výkon. A nejúspěšnější z nich ještě vyhrála dovolenou v hodnotě sto tisíc, takže se jim ta dřina vyplatila.

Jaké jsou výhody hubnutí v páru? Je větší úspěšnost?

Je to vlastně strašně jednoduché. V tomto případě funguje víc, než kdykoli jindy, že ve dvou se to lépe táhne.

Co doporučujete párům, které se společně rozhodují zhubnout?

Doporučuju jim se přihlásit do Zpátky na vrchol 3 (smích). Ne, teď vážně. Trpělivost, odhodlanost a sebepřekonávání. A nezapomeňte! Není důležité se zúčastnit, ale vyhrát nad sebou samým.

Zpátky na vrchol

Ve třetí řadě pořadu Zpátky na vrchol se do fyzické i psychické kondice budou dostávat smíšené páry. Partneři, kamarádi, spolužáci nebo kolegové mohou zasílat motivační dopis spolu s fotografií v plavkách do soboty 30. srpna na e-mail: znv3casting@seznam.cz. Více informací najdete na FB Zpátky na vrchol nebo na blogu pořadu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám