Hlavní obsah

Žena zažila 285 znásilnění

Právo, řík

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

BERLÍN

Dvacetiletá obyvatelka Německa se dušuje, že byla v životě mnohokrát znásilněna a několikrát zmlácena svým přítelem. Ten byl navíc pěkný záletník, doma se moc nedržel a rád si užíval s jinými ženami.

Foto: Táňa Arťušenková

Hodně dotazů se podle Lindy Škubalové (vlevo) týkalo možností uplatnění v GE Money Bance během studia.

Článek

"Byla jsem 285krát znásilněna a 67krát zbita v letech 1999 až 2002 svým bývalým přítelem Christianem E. (22) , kterému jsme musela vařit i uklízet, a on ještě chodil za jinými," prohlásila před soudem v německé Geře dvacetiletá Stefanie S.

"Věřím této ženě, ale důkazy nestačí k tvrdšímu postihu," prohlásil podle listu Bild soudce Berndt Neidhart a vynesl podmíněný trest pro bývalého mladistvého za bití. Navíc musí zaplatit postižené bolestné 2 400 eur (asi 76 tisíc Kč).  

Útočník pomáhá starým lidem

"Nejdříve to bylo pěkné, ale po několika týdnech mě poprvé zmlátil," prohlásila Stefanie a citovala soudu jednotlivé zápisy ze svého deníku. "Bil jsem ji a také podváděl, abych se zbavil frustrace, ale to přece chlap může," hájil se provinilec, který pracuje jako ošetřovatel starých lidí.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám