Hlavní obsah

Žárlivost zničila čerstvé manželství

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PHNOM PENH

Kambodžské manželství, které bylo uzavřeno teprve před dvaceti dny, již postihla katastrofa. Vyvolal ji manžel, který ze žárlivosti podpálil sebe i svou choť. Policie to potvrdila v pondělí.

Foto: KulturaFM

Broučkiáda - ilustrační foto

Článek

Kapitán místní policie Van Krim uvedl v telefonním rozhovoru s německou tiskovou agenturou DPA, že jednatřicetiletý Heut Chhay Mean byl manželem o šest let starší Bun An teprve dvacet dnů, než vztah poznamenala tragédie.

Podle Krima měl Heut Chhay Mean opustit v pátek svůj domov a odešel normálně do zaměstnání. Po návratu jej přemohl vztek ze žárlivosti. Najednou sebe i ženu polil několika litry benzínu a oba podpálil. Plameny uhasili rodinní příslušníci.

"Meanovi příbuzní vypověděli, že muž v poslední době dost pil, ale já tomu nevěřím. Podle mého vyšetřování chtěl zabít jak sebe, tak svou ženu, a to kvůli milostné aférce. Na svou manželku žárlil," sdělil telefonicky Krim.

"Je to velmi podivný případ a ještě není možné někoho vinit, neboť oba manželé, kteří vědí, co se stalo, jsou těžce poraněni a stále v bezvědomí," řekl Krim.

Žena má popálenou většinu těla, muž je popálen na rukou a hrudníku. Bun An bude mít zřejmě jizvy, ale předpokládá se, že přežije. Policie bude ve vyšetřování pokračovat, jakmile manželé nabudou vědomí.

Reklama

Související články

Manželka podpálila sexuálního násilníka

Se sexuálním zneužíváním od vlastního manžela rázně skoncovala jistá žena z Iránu. Když její choť v noci tvrdě usnul, bez milosti zapálila jeho tělo. V pátek...

Z nešťastné lásky upálil svatebčany

Muž z Indie, jímž pohrdala rodina jeho vyvolené, se pomstil založením ohně na svatbě, kde měl původně vystupovat jako ženich. Do jeho role si totiž nevěstini...

Výběr článků

Načítám