Hlavní obsah

Sexuálním výstřelkům učinila přítrž ohněm

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

NEW YORK

Obyvatelka New Yorku už dále nechtěla trpět sexuální násilí ze strany svého muže. Rozhodla se proto k zásadnímu kroku - při jednom z dalších jeho extravagantních požadavků ho podpálila. Za svůj čin jí hrozí několikaletý žalář.

Foto: Vratislav Konečný

Ilustrační foto

Článek

Aisha Napoleon-Davisová při vzájemných třenicích polila manželův obličej alkoholem. Pak stačilo jen škrtnout zapalovačem a jejímu utrpení mohl být konec.

Muž stačil ze sebe svléknout svršky, které byly alkoholem potřísněny, přesto utrpěl popáleniny na čtyřiceti procentech svého těla, napsal deník The New York Post.

Moment vznícení si nepamatuje

Aisha se proto musela zpovídat na policii. Hájila se tím, že se na ni násilník ukájel a při tom ji škrtil. Zapalovačem škrtla až po chvíli, kdy si muž své chování nedal vymluvit. Přesný okamžik, kdy se plamen vznítil, si však nepamatuje. 

Davisová byla obviněná z ublížení na zdraví. Vinu však necítí a tvrdí, že tak činila jen v sebeobraně. Hrozí jí až pětadvacetiletý trest.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám