Hlavní obsah

Více než polovina mužů považuje partnerčin polibek s jinou ženou za nevěru

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Londýn

Pokud si myslíte, že většina mužů netouží po ničem jiném, než po situaci, kdy se partnerka líbá či mazlí s další ženou, pak jste na omylu. Podle nového britského průzkumu totiž více jak 73 % mužů lesbické hrátky jejich partnerek vůbec nic neříkají a dokonce téměř polovina z nich by se kvůli tomu se svou partnerkou rozešla.

Článek

Studii si nechal vypracovat britský internetový magazín My Celebrity Fashion, přičemž na otázky expertů odpovídalo patnáct set britských mužů.

Zatímco jedna třetina z dotázaných by se se svou přítelkyní po lesbickém polibku, byť z legrace, rozešla, dvě pětiny by byly velmi nazlobené. To znamená, že po lesbickém dovádění u své partnerky netouží více než 73 procent britských mužů.

I pouhý polibek lze považovat za nevěru

Na otázku, zda by za podvádění považovali muži to, že by jejich přítelkyně políbila jiného muže, odpovědělo kladně 82 procent dotázaných. Na stejnou otázku týkající se skutečnosti, že by přítelkyně políbila jinou dívku, odpovědělo 61 procent mužů ano (je to podvádění), 22 procent ne (není to podvádění) a 17 procent uvedlo, že by to záleželo na situaci. A 32 procent mužů by se s přítelkyní kvůli líbání s jinou dívkou či ženou rozešlo.

„My jsme si tento průzkum nechali vypracovat proto, abychom zjistili, co si muži myslí o podvádění a co je pro ně hraničním chováním ve vztahu,“ komentoval výsledky Andy Barr ze společnosti provozující internetový magazín MyCelebrityFashion.co.uk.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám