Hlavní obsah

Těhotná pronajala břicho k reklamě

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

WELLINGTON

Těhotná žena z Aucklandu prodala plochu na svém bříšku, které bude využito k reklamním účelům. List New Zealand Herald o tom informoval v úterý.

Foto: Ondřej Smolka

Veletrh pracovních příležitostí navštívili také studenti místních středních škol, aby se seznámili s místními zaměstnavateli.

Článek

Kdy se děťátko narodí? Jedna z nejčastějších otázek, na které nastávající maminky musejí dokola svému okolí odpovídat. Julza Thomsonová, která je v sedmém měsíci těhotenství, na tom byla podobně, zároveň jí ale došlo, že její břicho je pro lidi velmi atraktivní, proto by stálo za to jej zpeněžit.

Od nápadu už nebylo daleko k nabídce bříška inzerentovi. V záměru ženě nebránil ani její snoubenec Gerrard Simmons.

A zájemci se začali hlásit. Uplynulý týden Julz své zakulacené bříško prodala prostřednictvím internetové aukce. Nejvíce nakonec nabídl Lawrence Rauketi, který v Aucklandu podniká teprve šest měsíců. Thomsonová mu plochu prodala v přepočtu asi za čtyři tisíce korun.

V rámci dohody nyní bude muset až do porodu nosit černé tričko s bíle vytištěným sloganem. Dítě se podle lékařů má narodit 18. března.

Thomsonová se svěřila, že jí ostatní těhotné ženy v jejím počinu významně podpořily. Přesto přiznala, že jí už někteří lidé naznačili, že jen využívá těhotenství k výdělku. "Ale peníze pokryjí jen některé mimořádné výdaje, až se dítě narodí," uzavřela.

Reklama

Související témata:

Související články

Reklama nabádala k orálnímu sexu

Reklamy na oblečení, které se objevily v autobusech ve městě New York, se nedopatřením staly pobídkou k nemravnostem. Část jejich doprovodného textu, kterou...

Britka nabízí svá ňadra jako reklamní plochu

Netradiční způsob výdělku si zvolila sedmadvacetiletá Angel Brammerová z Velké Británie. V internetové aukci na eBay prodává svá ňadra jako plochu k umístění...

Výběr článků

Načítám