Hlavní obsah

Kvůli návratu ženy zaplatil celostránkovou reklamu

JACKSONVILLE

Larry z Floridy, jehož před dvěma týdny opustila manželka, zaplatil v přepočtu asi 408 tisíc korun za úterní celostránkovou reklamu v místních novinách Florida Times-Union, na níž vyzýval, aby mu žena dala druhou šanci.

Foto: archiv autora

Jana Brejchová a Radovan Lukavský v televizním seriálu F. L. Věk.

Článek

"Prosím tě, věř tomu, co píšu v dopise. Je to pravda z největších hlubin mého srdce," píše se v textu. "Musím doufat, že mi dáš ještě druhou šanci, abych ti dokázal svou věčnou lásku, kterou pro tebe chovám."

"Život bez tebe je prázdný a nemá smysl," uvádí se dále na stránce v novinách. "Prosím tě, prosím tě, prosím tě, zavolej mi. Miluji tě z celého svého srdce."

Vzkaz zůstal bez vyslyšení

Larry si Marianne vzal před sedmnácti lety. Ta se však nedávno od něj odstěhovala, nechce, aby se k ní přibližoval, přestala odpovídat na jeho telefonáty, odmítla také květiny na usmířenou a nakonec si také změnila telefonní číslo.

Zveřejněný vzkaz vyvolal vlnu zájmu ze strany čtenářstva. Ti by se rádi dozvěděli, zda se žena Larrymu přeci jen ozvala. Podle zjištění listu si žena vzkaz přečetla. Larrymu to sdělil jeden z jejích příbuzných. "Řekl mi, že text četla a propukla v pláč," uvedl Larry. "Ale zatím od ní nemám žádnou odpověď."

Reklama

Související články

Prostřednictvím bilboardu hledá manžela

Čtyřicetiletá Helen Zou z Austrálie začala hledat životního partnera prostřednictvím bilboardu, na němž zveřejnila svou žádost o seznámení. Plakát o dvaceti...

Výběr článků

Načítám