Hlavní obsah

Strážci pořádku varují před sexem za volantem

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

BRNO

Řidiči by se měli vystříhat nejen alkoholu, ale také sexu za volantem. Žádný zákon sice erotické hrátky v dopravních prostředcích nezakazuje, brněnští strážníci ale radí využít k radovánkám jiná místa. Strážci pořádku totiž dobře vědí, o čem je řeč.

Foto: David Koudelka
Článek

V neděli šetřili nehodu, která se stala v příměstských lesích právě při sexu v autě. Nehodu způsobil devětadvacetiletý řidič, který zamířil s přítelkyní do lesa u Dusíkovy ulice. Patrně sexuální vzrušení zapříčinilo, že zapomněl zatáhnout ruční brzdu či zařadit zpátečku, prozradil ČTK mluvčí strážníků Vít Cvrček.

Vůz se dal sám do pohybu, sjel ze silnice a narazil do pařezu. "Původně jsme si mysleli, že půjde o další nehodu, při které je poškozena přední maska vozu. Když ale řidič začal vyprávět, proč jeho octavie narazila do pařezu, kolegové měli co dělat, aby zachovali kamennou tvář," prozradil mluvčí strážníků Vít Cvrček.

Podle něj je důležité, že nikdo nebyl zraněn a způsobená škoda není velká. "Pro ostatní by měl být tento případ varováním," dodal s úsměvem Cvrček.

Reklama

Výběr článků

Načítám