Hlavní obsah

Sexuální polohy, které u ženy vyvolávají bouřlivé vyvrcholení

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Bratislava

Jen malé procento žen dosahuje při milování s partnerem vaginálního orgasmu, proto odborníci sestavili žebříček poloh, jež ženám dosahování vyvrcholení usnadní.

Foto: Profimedia.cz

Vaginálního orgasmu dosahuje pouhá čtvrtina žen.

Článek

Podle slovenského serveru tvnoviny.sk existuje pět poloh při souloži, které tyto prožitky vcelku spolehlivě vyvolávají:

1. Chce to rytmus

Žena sedí na ležícím partnerovi a nasedáním určuje rytmus a hloubku pronikání údu do vagíny. Při větším předklonu dochází k většímu tření klitorisu. Při záklonu dochází naopak k tlaku na oblast bodu G. Třít se lze jak ze strany na stranu, tak také nahoru i dolů.

2. Misionářská poloha s podložením zadečku

Nejběžnější sexuální poloha, kdy žena leží na zádech lze zintenzivnit, pokud si partnerka podloží zadnici pevnějším polštářkem, penis se více opírá o citlivou přední vaginální stěnu. Pro větší pohodlí a stabilnější ukotvení údu lze v sexshopech koupit i speciálně tvarovanou podložku.

3. Na čtyřech

Žena klečí, opírá se vpředu rukama a muž ji obšťastňuje zezadu. Výhodou je fakt, že partner má volné ruce a může je využít k dráždění klitorisu.

Dámy, nechte své miláčky, ať "práci" odvedou za vás. Je samozřejmě nejlepší, když jim nejprve předvedete účinné masturbační techniky. Uspokojit se můžete i samy, pokud udržíte "balanc" na jedné ruce.

4. V tureckém sedu

Postačí, když se vzájemně "propletete" v tureckém sedu, eventuálně v sedu na židli. Pak už se jen uvolněte, dýchejte zhluboka a v rytmu dechu se začněte pohybovat.

Pokud se partneři "prošpikují" zcela natěsno, klitoris se bude dobře třít o partnerovu sedací kost (os ischii).

5. Vleže, žena zády k muži

Dámy, lehněte si k partnerovi zády. Úhel zasouvání penisu tak můžete regulovat poulením zadečku. Klitoris si pak můžete hladit samy - a váš milý má volné ruce "k čemukoli"…

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám