Hlavní obsah

Sexuální karamboly spolehlivě vyřeší smích

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

MNICHOV

Většina zamilovaných párů se domnívá, že nejlepší je řešit potíže v sexuální oblasti humorem. Vyplývá to z čerstvé studie Institutu Ipsos, která byla provedena v Německu pro dámský časopis Elle.

Foto: OZC Zlaté jablko
Článek

Přibližně pětaosmdesát procent dotázaných párů uvedlo, že smích je ta nejlepší cesta, jak překonat menší karamboly v posteli.

Mezi páry, které spolu žijí již delší dobu, si 78 procent myslí, že v sexuálních otázkách by nemělo být nic obtížné a nepřekonatelné.

Selhání je problém pro muže, nikoliv pro ženy

Ale každá druhá dotázaná osoba se přitom domnívá, že by pro ni mohlo být nepříjemné, pokud by byla přistižena partnerem při masturbaci.

Asi sedmačtyřicet procent mužů dále uvedlo, že by se cítilo trapně, kdyby selhali v posteli. Přitom jen devětadvacet procent příslušnic slabšího pohlaví by to považovala za problém.

Mnozí se také obávají nezvyklých sexuálních pozic, domnívají se totiž, že příliš komplikovaný pohlavní styk může rovněž vyvolat obtíže. Vyhýbá se mu proto raději osmatřicet respondentů.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám