Hlavní obsah

Pro kvalitní sex je zapotřebí dostatek růstového hormonu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Londýn

Lidem stále častěji chybí vitalita a tak si často odpírají řadu činností včetně sexu. Kvůli tomu trpí jejich milostný život a nakonec i partnerský vztah. U naprosté většiny lidí je přitom viníkem nedostatečné energie špatný jídelníček. Ten musí být vyvážený, aby umožnil člověku tvořit dostatek růstového hormonu.

Foto: Profimedia.cz

Nedostatek růstového hormonu může i za nedostatečnou sexuální touhu.

Článek

Lidský růstový hormon se v těle tvoří přirozeně během spánku. Zvláště v USA se svého času předepisoval také umělý preparát, od toho se ale dnes upouští, neboť negativní vedlejší účinky užívání mohou převýšit ty pozitivní.

Přirozeně se růstový hormon tvoří i po ukončení růstu, má vliv na metabolismus, růst svalů, spalování tuků a především na energetickou bilanci. A energie a dostatek vitality jsou přitom stěžejní právě také pro sexualitu.

Růstový hormon zvyšuje sexuální touhu

Lidský růstový hormon rovněž zvyšuje sexuální touhu a umožňuje věnovat se milování mnoho minut i hodin.

Při dostatku tohoto hormonu je člověk fyzicky aktivní, má rád cvičení a pohyb, které ovlivňují sexualitu rovněž pozitivně. Pro produkci růstového hormonu jsou důležité především bílkoviny, neboť tento hormon je peptidické povahy.

Takže libové kuřecí maso, ryby a případně libové hovězí maso se musí v jídelníčku střídat s luštěninami, celozrnnými obilovinami a především zeleninou a ovocem.

Reklama

Související články

Když dítě naroste jinak než má

Tělesný růst dítěte je jedním z ukazatelů vývoje. Proto by i rodiče měli růst svého děcka sledovat a pokud se jim bude zdát, že jejich dítě je menšího vzrůstu...

Deset věcí, které muže naštvou v posteli

Muži málokdy odmítnou svou vyvolenou, když jim nabízí sex. Existuje prý ale několik věcí, které jim dokážou postelové hrátky pořádně znepříjemnit. Australský...

Muži se stěhují za sexem, ženy za láskou

Stále více mladých párů se rozhoduje pro společný život mimo manželství. Po kratší či delší době randění začnou sdílet společnou domácnost, ale o svatbě zatím...

Výběr článků

Načítám