Hlavní obsah

Při seznamování boduje v Singapuru internet

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

SINGAPUR

Obyvatelé Singapuru si v poslední době oblíbili internet, jehož prostřednictvím stále častěji navazují důvěrné kontakty, seznamují se a domlouvají si schůzky. Muži surfující po síti se záměrem seznámení přitom až třikrát převažují své ženské protějšky.

Foto: Foto archív autora

Jiří Černický, Svatý kopeček, 2015

Článek

Přibližně 72 procent klientů internetového seznamovacího serveru Singapore Cupid tvoří muži. Lidé si na portál zvykli a zřejmě splnil také jejich očekávání. Jestliže v roce 2002 měl seznamovací portál 9000 členů, letos jejich počet vzrostl na 20 tisíc.

Muži, kteří se do klubu nezadaných zapíší, jsou ve věku 26 a 30 let, mají většinou vysokoškolské vzdělání a vydělávají v přepočtu více než 380 tisíc korun ročně. Nejsou oškliví, jen osamělí a toužící po společnosti.

Seznámení v klidu

Pánové přitom nečastěji vyhledávají ženy s dlouhými vlasy, naopak nejvíce je dokáže odradit sarkasmus. Zástupkyně slabšího pohlaví zase chtějí muže, kteří jsou odvážní a sebevědomí. Vůbec je ale nezajímají uchazeči, kteří si nechali tělo ozdobit piercingem.

Lidé se k internetové seznamce obracejí hlavně proto, že nabízí navázání kontaktu v klidu. Klientka serveru Bertha Cheungová, která pracuje jako výkonná ředitelka tvrdí, že kluby a restaurace jsou příliš hlučné. Podle jejích slov si po několika vyměněných emailech každý vytvoří o potenciálním partnerovi představu.

Hlasujte v anketě pod článkem:
Jaké je podle vás nejvhodnější prostředí k seznámení?

Anketa

Jaké je podle vás nejvhodnější prostředí k seznámení?
Škola
10,9 %
Zaměstnání
10,4 %
Divadlo, kino, výstavy
3,1 %
Restaurace, kluby, diskotéky
19,3 %
Dopravní prostředky
5,2 %
Knihovny
3,1 %
Ulice
4,2 %
Internet
43,8 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 192 čtenářů.

Reklama

Související články

Vdané Italky hledají muže přes internet

Stále větší počet vdaných italských žen vyhledává na internetu intimní, ale nevinné kontakty s muži. Vyplývá to z průzkumu provedeného v internetových...

Rychlorande je řešením pro zaneprázdněné

Mnohým pro každodenní shon nezbývá čas na hledání partnera. Právě jim by se mohla hodit novinka v podobě tzv. rychlorande ve skupině. Už není třeba chodit...

Výběr článků

Načítám