Hlavní obsah

Postřehy a přání žen, které je lepší si nechat pro sebe

Novinky, bok

Všichni dokola slýcháme, že důležitými vlastnostmi pro udržení vztahu je vzájemná důvěra a porozumění. A také komunikace. To vše je pravda. Také ale platí, že někdy je pro vztah lepší nemluvit zcela o všem, co nám zrovna leží na srdci či na jazyku. Nějaké to tajemství jednoduše není na škodu.

Foto: Profimedia.cz

Mít nějaké malé tajemství, o kterém partner neví, není občas na škodu.

Článek

Říká se, že v dokonalém vztahu se partneři mohou bavit o čemkoli a nemají před sebou žádná tajemství. Možná opravdu nějaký takový pár existuje, ale jde spíše o velmi světlou výjimku.

Ve většině případů je ale spíše nepsaným pravidlem, že některý nebo oba z partnerů mají nějaké to svoje malé tajemství. Dokonce i  tam, kde se partneři milují a respektují.

Někdy je prostě jednodušší, a pro klid vztahu i přínosnější, nesvěřovat se úplně se vším, po čem toužíme. Server Women´s Health magazine přinesl přehled některých zážitků, přání či tužeb, které by si především ženy měly pro klid svůj i partnera nechat raději pro sebe.

Partnerův kamarád je sexy 

I ženy stejně jako muži rády pokukují po ostatních mužích, a to i když jsou zadané. Už ale své hodnocení nemusí nahlas prezentovat. Sdělením, že některý z partnerových kamarádů je neuvěřitelně sexy, žena svému milému asi moc radost neudělá.

Nejlepší sex v životě 

Sex není ve vztahu tím nejdůležitějším, ale užívat si ho není rozhodně na škodu. Když se poštěstí a lze sex označit jako nejlepší v životě, nejlépe ten se současným partnerem, je to fajn. Pokud ho ale žena zažila s někým jiným, rozhodně by si to měla nechat pro sebe.

Co on miluje, ale vy ne 

Už ze základních rozdílností mezi pohlavími je jasné, že ženy a muži se ve vztahu nedokážou shodnout zcela na všem. Co například muži může připadat naprosto skvělé, žena vidí zcela jinak. A je jedno, jestli jde o jeho oblíbené tričko, jídlo nebo cokoli dalšího.

Pokud to dámy jen trochu jde, zkuste to překousnout. Pokud nejde o nic horšího…

Jeho rodina, přátelé vám nesedí 

Rodina a velmi dobří kamarádi jsou pro muže mnohdy velmi důležití. Pokud tak ženě někdo z nich zrovna moc nesedne, je to poměrně citlivý problém. Když se nejedná o nic zásadního, je tak vhodné se se svými protesty partnerovi raději moc nesvěřovat.

Mají o vás zájem stále i jiní muži

Být ve vztahu neznamená, že o ženu nebo i muže nebude nikdo další projevovat zájem. Může se tak stát, že ženu například někdo pozve na drink, večeři, rande atd. Pokud je v současném vztahu šťastná, nemá důvod flirtovat s nikým dalším.

Muži mají na jednu stranu radost, když je jejich partnerka pohledná a jiní muži jim ji závidí, ale poslouchat, kolik má nabídek na rande nebo kdo po ní chtěl číslo, už slyšet nemusejí.

Předstírání orgasmu 

I v tomto ohledu je to velmi podobné. Mnozí muži tak nějak tuší, že možná ne vždy jejich partnerka dosáhne při sexu s nimi vyvrcholení. Mohou se ale zároveň utěšovat tím, že se jim to třeba jen zdálo. Přímým sdělením, že partnerka opravdu někdy předstírá, dostane především mužovo ego velmi citlivý zásah. A i když to partner možná pochopí, už nikdy na to nezapomene.

Může se Vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Související články

Kam řeči o sexu rozhodně nepatří

Doby, kdy se o sexuálním životě a sexu všeobecně mluvilo jen tajně a jen s někým, jsou už dávno pryč. Moderní doba i díky internetu pokročila, a tak není...

Tajemství dlouhověkosti odhaleno. Stačí málo

Žít spokojeně a dlouho je snem každého člověka. I když se lidé celkově dožívají vyššího věku, než tomu bylo v dřívějších dobách, stále je to pro mnohé málo....

Výběr článků

Načítám