Hlavní obsah

Perfektní rande z mužského pohledu

Novinky, bok

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Názory na stejnou věc bývají z mužského a ženského pohledu někdy velmi rozdílné. Platí to i v oblasti vztahů. Například první ideální rande je z ženského hlediska především o romantice, která ale většinu mužů dost nudí. Jak by měla vypadat ideální první vážná schůzka podle mužů?

Foto: Profimedia.cz

Perfektní rande podle mužů? Žádná romantika, raději pozvání na brunch.

Článek

Romantická procházka po pláži, soukromý piknik někde v ústraní, nebo sledování západu slunce - i tak může vypadat ideální rande. Bohužel ale ve většině případů pouze pro dámy. Pány romantika příliš nebere, někdy možná až nudí.

Jak tedy vymyslet něco, co by bylo ideální nejlépe pro oba tak, aby vám partner na prvním rande neusínal nudou? Server Foxnews představil přehled několika tipů, které byly navrženy výhradně mužskými členy společnosti. Některé mohou vypadat na první pohled jako ohrané klišé, ale podle mužů zabírají i tak víc, než přehnané romantické návrhy žen.

Společně připravená večeře

Jak jednou pronesla americká jídelní kritička a autorka románů Gael Greeneová: „Skvělé jídlo je jako skvělý sex. Čím více ho máte, tím víc budete chtít.”

Společná večeře proto rozhodně není špatný nápad. Samozřejmě asi nic nezkazíte návštěvou nějakého lepšího podniku (pokud možno již ozkoušeného), ale pro 68 procent mužů je ještě lákavější, pokud mohou připravit jídlo sami společně s partnerkou. Pokud tomu bude jako určitá předehra předcházet i společný výběr surovin, je to prý o to lepší.

Pozvánka na brunch

Brunch (spojení anglického breakfast a lunch) je něco mezi snídaní a obědem. Jde o akci, která láká na dobré jídlo (většinou nějak specificky laděné), zábavu a příjemné posezení. Nejde tedy o nějaké hlavní jídlo jako takové.

Brunch může být pořádán v luxusních restauracích, ale i v menších klubech, kde vládne pohodovější nálada.

Sportovní rande u vody 

Při končícím létě se už tento tip asi tolik nevyužije, ale i tak je do budoucna o něm dobré vědět. Je jedno, jestli budete plavat, surfovat nebo jinak dovádět ve vodě, všechno se počítá.

Zaprvé je podle pánů hlavní pozitivum v jakémsi „vzájemném okouknutí”, zadruhé pomáhají i sluneční paprsky, a to nejen k opálení.

Dřívější studie rakouských a německých odborníků zjistila, že vitamín D (který se tvoří v kůži působením slunečních paprsků) výrazně zvyšuje u mužů hladinu testosteronu. Pokud se k tomu přidá ještě nějaký ten adrenalin navíc v podobě vodních hrátek, úspěch je prý zaručen.

Golf nebo střelnice 

Muži jednoznačně rádi něco dělají a rádi k tomu zapojují i partnerku. Proto je podle mínění některých z nich ideální strávit odpolední rande třeba na golfovém odpališti. Že žena golf neumí? Nevadí, stačí projevit snahu a soukromá výuková lekce ze strany partnera může zažehnout vzájemnou jiskru.

Pokud nejste milovníci golfu, zkuste třeba lukostřelbu, odvážnější případně střelnici nebo paintballové hřiště.

Reklama

Související témata:

Související články

Důvody, proč se muži po schůzce neozvou

Každá žena se jistě párkrát dostane do situace, že absolvuje schůzku s mužem svých snů, která podle ní dopadne nad očekávání dobře. Muž slíbí, že se určitě...

Výběr článků

Načítám