Hlavní obsah

Nevěru nikdy nepřiznávejte a odpouštějte, radí psychiatr

Renomovaný psychiatr Jan Cimický (62) kráčí ve stopách svého staršího kolegy Miroslava Plzáka. I on hlásá, že nevěru by měli muž se ženou zatloukat i ve chvíli, kdy byli přistiženi.

Foto: Profimedia.cz

Žena, která byla přistižena při nevěře, musí tvrdit, že ten chlap, co je ve skříni, je turista a k ní si přišel jen ohřát nohy.

Článek

"Nevěra se nesmí přiznávat. To nás učil už Mirek Plzák: Zatloukat, zatloukat a zatloukat. Žena, která byla přistižena při nevěře, musí tvrdit, že ten chlap, co leží nahý v posteli, je turista a k ní si přišel jen ohřát nohy," radí všem záletníkům přední český psychiatr.

Nevěru odpouštějte

Pokud už jste svého blízkého přistihli a neuvěřili jste ani báchorce o náhodném turistovi, nevěru svému partnerovi odpusťte. Jak psychiatr tvrdí, život je příliš krátký. Čím je člověk starší, tím víc ví. A nejdůležitější je, aby vydrželo zdraví. Ostatní věci jsou podle bývalého primáře bohnické léčebny pomíjivé.

Třeba Francouzi údajně nevěru pokládají za zcela samozřejmou. V zemi galského kohouta dokonce existuje provázaný systém milenců a milenek, kdy se nakonec milenka s manželkou spojí proti manželovi.

"Lidé v jejich kultuře v tom umějí chodit, což dokazuje francouzská literatura i muzika," zamýšlí se lékař.

Psychiatr si o věrném milování až do hrobu velké iluze nedělá. Tvrdí, že věrných mužů i žen, kteří bez nevěry a výměny partnera žijí celý život, moc není. Údajně je však řada těch, kteří si nevěrou oživují svůj vlastní vztah.

Reklama

Související témata:

Související články

Proč chodí muži do nevěstinců

Prostituce je nejstarší řemeslo na světě. Existovala, existuje a existovat bude, protože žije z mužských potřeb, které jsou nadčasové. Důvodů, proč muži...

Výběr článků

Načítám