Hlavní obsah

Nejlepší tipy na předehru, když váš vztah postrádá jiskru

Novinky, lin

Mnoho mužů si myslí, že její sílu ženy přeceňují. Řeč je o předehře. Ta přitom může do vztahu vnést novou sexuální energii a vášeň. Nevěříte? Zkuste vystoupit ze své komfortní zóny a vyzkoušejte 6 nenáročných tipů na předehry, které váš sexuální život dostanou na vyšší úroveň.

Foto: Profimedia.cz

Obměňte svoji předehru a užijte si milostné hrátky na maximum.

Článek

 Začněte mimo ložnici

„Až příliš dlouho se běžné koncepce předehry zaměřovaly na minuty před pronikáním. Dotýkej se zde, líbej tady, šeptej tohle. Předehra ale zahrnuje také každodenní akce, během kterých svému partnerovi dokazujete lásku a potažmo i touhu. Jedná se o drobné úkony jako uvaření večeře, postarání se o děti či nákup potravin. Jen pokud ve vašem vztahu panuje pozitivní energie, může fungovat i sexuální život,“ říká sexuální terapeut Tom Murray pro Huffington Post.

Hra na nedostupnou

„Předehra je ve skutečnosti o zvyšování erotické touhy. Dosáhnout jí můžete mnohými způsoby, jedním z nich je hra na nedostupnou. Svádějte svého partnera v průběhu dne pomocí sexy poznámek nebo mu ukažte kousek kůže. U toho ale hrajte nedostupnou. Tento druh škádlení může budovat napětí a zvedat vášeň o několik stupňů výše,“ doporučuje sexuolog Lawrence Siege.

Co se děje s naším tělem při autoerotice

Vztahy a sex

Vyložte karty na stůl

Zahrajte si hru na zpověď. Na papírky si můžete napsat erotické otázky, na které byste chtěli znát odpověď. Shromážděte je, zamíchejte a postupně s partnerem losujte. Pokud se vám na některé otázky nebude chtít odpovědět, můžete to vyřešit formou fantů. Za každou nezodpovězenou otázku si svléknete jeden kousek oblečení.

Pamatujte na to, že tato hra by ve vás neměla vyvolávat stres. Jedná se pouze o volitelnou zábavu, díky které se s partnerem můžete lépe poznat a třeba i naladit na večer.

Hrajte si s teplotou

„Stimulujte nervová zakončení na pokožce pomocí změn teplot. Pro pocit chladu sáhněte po kostce ledu, kterou můžete přejíždět po celém těle. Teplý impulz zase může zajistit rozehřátý vosk ze svíčky nebo hřejivý lubrikant,“ říká sexuální terapeutka Nazanin Moaliová.

Když sdílíte lože se sobcem

Vztahy a sex

Sexy zprávy

Předehra nemusí začínat pár minut před samotným sexem. Může začít daleko dříve. Pošlete svému milému esemesku, že se těšíte na večer, a pokud se konverzace rozjede, nezapomeňte dodat i sexy detaily, jako to, co s ním budete dělat. Uvidíte, že i dopisování vám oběma vyvolá ruměnec na tvářích a budete se jeden na druhého více těšit.

Experimentujte s nahotou

Navrhněte partnerovi, že si uděláte výlet k jezeru a plavky nechte doma. Uvidíte, že koupání naostro zvýší sexuální napětí, které si přenesete domů. Můžete také vyzkoušet libovolnou aktivitu v rouše Evině. Co třeba vaření nebo sledování oblíbeného seriálu?

Reklama

Související témata:

Související články

Při randění může příliš zájmu uškodit

Už dlouho se snažíte najít svoji spřízněnou duši? Pokaždé, když se někdo objeví, věnujete mu veškerou pozornost a můžete se pro něj rozdat? Odborníci na vztahy...

Jak vztahy mění naše chování

Součástí zdravého vztahu by měla být i přes velkou zamilovanost schopnost udržet si svou individualitu. I přes velkou snahu se ale řada lidí v dlouhodobějším...

Výběr článků

Načítám