Hlavní obsah

K ulovení partnera je třeba aktivity

Právo, Kateřina Rollová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Hledáte právě toho pravého nebo pravou? Pokud máte stejný problém, pak byste jistě přivítali nějaký dobrý návod. Bohužel ho ale zatím nikdo nevymyslel. Jste-li stále opouštěni, odmítáni nebo si pokaždé vyberete někoho, s nímž vám to později nevyjde, pak první, co byste měli udělat, je změnit sami sebe.

Foto: Martin Beck

Vladimír Javorský objektivem Martina Becka.

Článek

Zvětšit šance můžete ještě tím, že nebudete čekat, až kolem vás náhodou pojede princ na bílém koni nebo až vás omámí Popelka na bále, ale své potenciální partnery začnete sami aktivně hledat. Možností je spousta, jen se jich nebát.

Ženy mají v oblibě tanec

Devadesát procent žen miluje tanec. Bohužel stejné množství mužů se mu raději obloukem vyhýbá. Jenže, marná sláva, právě vlnění na parketu patří k nejlepším seznamovacím prostředkům. Partneři zde patří jen jeden druhému, jsou v relativně blízkém osobním kontaktu, mohou se vzájemně dotýkat a leccos si mezi sebou říci.

Vysedávat v restauraci nebo v kavárně naopak nemá skoro smysl. Ženy tady většinou potkávají jen muže toužící po dobrodružství nebo chlápky, kterým se nedá říci jinak než baliči z povolání. Muži zase narážejí na sice třeba atraktivní, leč vdané paničky nebo ženy zcela volné - ale ne zadarmo a jen třeba na hodinu, než je vystřídá další zákazník.

Odvahu chce autobus nebo vlak

Toho pravého můžete potkat i v dopravním prostředku, chce to však tak trochu hroší kůži. Uvidíte-li někoho, kdo by se vám na první pohled zamlouval, zadívejte se mu do očí. Pokud zareaguje a pohlédne do vašich, zkuste zaútočit.

Hlasujte v anketě pod článkem:
Hledáte v současnosti partnera/partnerku?

Žena může zkusit fintu, že si dotyčného spletla se známým, kterého léta neviděla, nebo požádat o pomoc při hledání konkrétního místa. Muž to má jednodušší. Stačí, řekne-li: "Dobrý den, vím, že se neznáme. Asi to bude drzé, ale jste mi prostě sympatická." Jestliže se oběť usměje, může pokračovat, jestliže něco zamumlá nebo mlčí, pak je vhodné se snahy o kontakt vzdát.

Ten pravý se jistě najde

Nejpraktičtější je však vybírat prostřednictvím kvalitní seznamovací agentury. Můžete také vyrazit na některý z tzv. singl večerů, které tyto seznamky pořádají, nebo odjet na některý z víkendových či delších seznamovacích zájezdů.

Úspěšný také může být inzerát - v novinách nebo na internetu. Na světě žijí ne tisíce, ale milióny lidí, kteří by mohli být našimi vhodnými protějšky. Jen o nich vědět. Někdy ale trvá velmi dlouho, než se naučíte správně číst cizí inzeráty a ty své dobře psát. Mnohokrát narazíte, ale nenecháte-li se otrávit, nakonec toho pravého určitě najdete.

Anketa

Hledáte v současnosti partnera/partnerku?
Ano
70,6 %
Ne
29,4 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 2254 čtenářů.

Reklama

Související témata:

Související články

Ženy potřebují, aby jim muži naslouchali

Mnohé příslušnice slabšího pohlaví si často stěžují, že jim partneři nevěnují příliš pozornosti a nejsou ochotni naslouchat tomu, co ženy říkají. Podle vědců...

Výběr článků

Načítám