Hlavní obsah

Jak bojovat s milenkou

Novinky, Dana Sokolová

Nevěra je neustále na vzestupu. Ačkoliv se budete snažit sebevíc, může se týkat i vás. Přestože budete mít pocit, že váš vztah funguje na jedničku, na jevišti se objeví další osoba a váš život se ze dne na den obrátí naruby.

Foto: Profimedia.cz

Jak být lepší v posteli než milenka? Sex vás musí bavit.

Článek

V první řadě je velmi důležité, aby si každá žena uvědomila, zda je vůbec schopná tolerovat nevěru a zda bude v jejích silách muže přijmout zpět. Pokud ano, pak je na řadě další otázka. Stál dosavadní vztah skutečně za to, nebylo to jen utrpení pro oba?

Pokud vztah fungoval, pak stojí za něj bojovat. Je tedy zapotřebí střádat plány a připravit se na co nejvíce situací, které mohou nastat.

Za vše může příroda

Ať se nám to líbí nebo ne, za nevěru mužů může ve velkém množství případů příroda. Ona jediná jim dala kdysi dávno do vínku odpovědnost za zachování kmene, tudíž je nutila rozsévat své sémě u všech samiček v okolí.

Proti polygamním rozsévačům se jeví jako nejúčinnější zbraň milenec, jelikož znamená přímý zásah do mužova ješitného ega. Jakmile zjistí, že by se měl o vás dělit s dalším mužem, začne se cítit v ohrožení a začne nelítostný boj, ve kterém bude jediný vítěz - vy.

Problém nastane v okamžiku, pokud se muž s milencem ani nepokusí bojovat. Pak je za nevěrou muže něco víc, než jen chvilková záležitost a manžel prostě o další vztah s manželkou již nestojí.

Pokud muž hledá u milenky únik před každodenními starostmi a stereotypem, kdy miluje svou rodinu i starající se a pečující ženu a milenka je jen zpestřením, pak je nutné zvolit jinou strategii. Sbalit svému drahému čisté i špinavé prádlo. Napsat seznam věcí a jídel, které má partner rád, a co naopak nesnáší a předat ho do péče jeho roztomilé milenky.

Žena bude mile překvapena, kolik najednou bude mít času, a to nejen na své děti, ale i sama na sebe. A k tomu ještě přímo ochromí své největší soupeře. Milenka se najednou bude muset starat se vším všudy o manžela a ten se v podstatě ocitne v situaci, před kterou vlastně utíkal.

Jak být lepší v posteli než milenka

Podle odborníků ze serveru Můj-vztah.cz je několik řešení:

- Sex vás musí bavit. Jestliže se budete oddávat sexu jen proto, že se to od vás očekává, tak to nikdy nebude to pravé ořechové.

- Musíte být přístupná změnám a inovacím. Jestliže se váš sexuální život odehrává podle stále stejného scénáře, musí vás i vašeho partnera zákonitě omrzet. Ani na ten nejlepší film byste se nevydržela dívat 100x za sebou.

- Nebojte se převzít iniciativu. Ženy mnohdy trpí zakořeněnou představou, že ony jsou sexuálním objektem a jako takový se také chovají. Že ony jsou ty, které jsou sváděny a nechávají se svádět a samy tím pádem nemusí hnout prstem. Ale dámy - sex je i váš!

- Chovejte se sebevědomě.

Někdy je dobré vsadit na komunikaci

Ne vždy rady tohoto rázu fungují globálně, a proto je na každé ženě, jak se k problému postaví. V každém případě, pokud si žena netroufne na odvážnější řešení, pak je dobré zkusit vše vyřešit v klidu s partnerem. Žena může partnerovi navrhnout i návštěvu v manželské poradně. [celá zpráva]

Pokud ženě vztah s mužem za to stojí, pak by se prostě měla pokusit o vše a především o odpuštění. Odpouštět je sice velmi těžké, nicméně i to ke kvalitnímu vztahu patří.

Jak poznáte, že vás muž podvádí?

Najednou se začne starat o svůj vzhled - začne hubnout, kupovat si nové oblečení či změní účes.

Jeho telefon a počítač se stane pro vás naprosto nedotknutelný. Začne si psát tajné smsky, bude více času trávit na sociálních sítích apod.  

Přestane mít zájem o milování s vámi, nebo naopak, začne dělat v posteli věci, které nikdy předtím nedělal. 

Celkově se k vám začne chovat jinak než dřív. Bude vás více kritizovat za váš vzhled, výchovu dětí, vaření ...Přestane si vás úplně všímat nebo naopak bude mnohem pozornější, než kdykoliv předtím. 

Začne chodit v jiný čas do práce, nebo naopak z práce. Bude častěji vyjíždět s přáteli nebo kolegy mimo domov. Najde si nové záliby a začne ignorovat všechny vaše zprávy či telefonáty, když je mimo domov. 

Bude utrácet mnohem víc, než kdykoliv předtím.

Podle odborníků by ženy neměly zapomínat především na ten fakt, že muži přistupují k sexu jinak než ony. Zatímco ženy sex málokdy zvládnou bez citů, muži mají tento prožitek spjat výhradně s uspokojením svých pudů. Proto je někdy lepší po nevěře svého partnera prostě nepátrat. Co oči nevidí, to srdce nebolí a navíc, čím méně konfliktů mezi partnery bude, tím je větší pravděpodobnost, že vztah začne opět brzy fungovat.

Reklama

Související témata:

Související články

Jak zvládnout odhalení nevěry

Nevěru lze považovat skutečně za fenomén dnešní doby. Podle Miroslava Plzáka je nevěrou postiženo téměř 90 procent všech manželství a to v lepším případě jen...

Sklony k promiskuitě se dědí, tvrdí vědci

Střídáte často své sexuální partnery nebo toužíte po sexu ve třech? Pak za vaše tužby mohou geny. Podle newyorských vědců totiž máte specifickou variantu genu...

Výběr článků

Načítám