Hlavní obsah

Američanka měla sex s osmiletým chlapcem

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

NEW YORK

Devětadvacetiletá Tammy Imreová ze Spojených států byla obviněna z toho, že udržovala sexuální poměr s teprve osmiletým chlapcem, jehož považovala za svého přítele. Ženě, která se přiznala, hrozí dvacetileté vězení.

Foto: Jaroslav Chmelař

Zahraniční akademici se zúčastnili edukačního programu v přerovském muzeu

Článek

Policie ze Stradfordu v Connecticutu zahájila vyšetřování letos v září poté, co matka dítěte objevila dopis od Tammy, která se v něm snaží smluvit schůzku. V listu se žena dále svěřuje, že nechce nikoho jiného než právě chlapce.

"Zítra by mělo pršet, mohl bys přijít ke mně domů a mohli bychom (víš co). Miluju tě. Chci tě," napsala dále v dopise svému osmiletému příteli.

Dcera svědkem

Chlapec, který si hrával se sedmiletou Tammyinou dcerou Liv, zprvu jakýkoliv vztah k Imreové popřel, neboť měl strach z případných potíží. Posléze přiznal, že s ní měl pohlavní styky. Navíc prozradil, že mu žena dala klíč od vlastního bytu.

Dcera Tammy se údajně stala svědkem některých intimních scén, neboť vypověděla, že chlapec "dělal s matkou nechutné věci".

Tammy Imreová, která je rozvedená, policistům přiznala, že s chlapcem vícekrát souložila. Chtěla se prý stát jeho přítelkyní a později se za něho i provdat. Nyní jí za zneužití nezletilého hrozí až dvacetiletý trest. O něm by mohl soud rozhodnout již 30. listopadu, na kdy je podle internetového serveru Eyewitness News naplánované další přelíčení.

Výše případného trestu by však podle chlapcovy matky nebyl dostatečný. Dítě je nyní pod dohledem psychologů.

Reklama

Související témata:

Související články

Učitelka svedla čtrnáctiletého žáka

Třiadvacetiletá Debra LaFave, hezká blondýnka s modrýma očima z Floridy, se chtěla stát vzornou učitelkou. Podlehla však šarmu svého čtrnáctiletého žáka a nyní...

Výběr článků

Načítám