Hlavní obsah

Učitelka svedla čtrnáctiletého žáka

– TAMPA

Třiadvacetiletá Debra LaFave, hezká blondýnka s modrýma očima z Floridy, se chtěla stát vzornou učitelkou. Podlehla však šarmu svého čtrnáctiletého žáka a nyní jí hrozí až třicetiletý trest za sex s nezletilým.

Foto: Sylva Horáková

Úvodní setkání projektu Ženská energie pro politiku se uskutečnilo téměř před rokem. Dámy stále spolupracují ve věcech, které jsou ku prospěchu celku.

Článek

Když se chlapec se svým tajemstvím svěřil svému bratranci, nevěřil mu. Proto se žák rozhodl, že intimní vztah s učitelkou dokáže.

V polovině června proto přichystal schůzku. Podle jeho příbuzného, který intimní setkání v autě pozoroval, měla učitelka několikrát sténat a poté se čemusi smála.

Udala ji matka žáka

O vztahu syna se zaměstnankyní školy se však brzy dozvěděla chlapcova matka, která případ neprodleně ohlásila na policii. Učitelka byla zatčena a obviněna z obscénnosti a necudného chování. Za každé obvinění jí nyní hrozí patnáctiletý trest. Rovněž zřejmě přijde o svou práci.

Sestřina smrt

Příčina Debřina jednání možná tkví v jejím dvouletém manželství, v němž měla být údajně zmítána sexuálními potížemi. Před dvěma lety si také odnesla traumatický šok z automobilové nehody, kterou zavinil podnapilý řidič. Tehdy zemřela její starší sestra, jež byla těhotná. 

Dráha modelky

Debra LaFave má přitom relativně pestrou minulost a kdyby se nevydala na dráhu učitelky, mohla se z ní stát slavná osobnost. Ve svých osmnácti letech pózovala v bikinách pro časopis Makes and Models. Během krátké kariéry získala příznivý ohlas. "Debbie je zralá a profesionální mladá žena," psalo se o ní v roce 2002.

Reklama

Související články

Osbourne: Byl jsem sexuálně zneužíván

Rocker Ozzy Osbourne se deníku Daily Mirror vyzpovídal ze svého krušného dětství. Jako malý prý byl dva roky sexuálně zneužíván, což na něm zanechalo následky....

Výběr článků

Načítám