Hlavní obsah

Indka si dočasně vzala bratra svého milence

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

DILLÍ

Na zákon vyzrála mladičká Indka, která se dočasně provdala za staršího bratra svého stejně mladičkého milence. Udělala to proto, aby mohla žít v tomtéž domě jako její milovaný do té doby, než bude dost starý na to, aby se s ní mohl oženit.

Článek

Devatenáctiletá Sneha Patelová ze západoindického státu Gudžarát se hluboce zamilovala do stejně starého Jaše Kišana Parmara a chtěla se za něj i přes odpor rodičů provdat. Jenže legální věk ke sňatku v Indii - 18 let pro ženy a 21 let pro muže - jí překazil plány.

Bratr nebyl proti

Sneha a Jaš spolu na krátkou dobu uprchli, ale protože nechtěli být na útěku až do té doby, než Jaš dosáhne potřebného věku, podnikavá dívka navrhla, že se provdá za jeho staršího bratra, s nímž se o dva roky později rozvede.

Obětavý starší bráška dokonce souhlasil, že podepíše smlouvu, podle níž za dva roky bude rozvod. Do té doby se k ní prý bude chovat jako k manželce mladšího sourozence.

Reklama

Související témata:

Související články

Indové se vzali po telefonu

V Indii uspořádali uplynulý víkend netradiční svatbu. Do svazku vstoupili dva obyvatelé Indie, kteří si manželský slib řekli po telefonu. Na vině bylo...

Nedostatek svatebních hostů doplní firma

Pokud dva zamilovaní při přípravách svatby zjistí, že mají pozváno málo hostů, nemusejí zoufat. Indická firma The Best Guests Centre nabízí k pronájmu...

Výběr článků

Načítám