Hlavní obsah

Proč jsou v posteli lepší gentlemani než průšviháři

Novinky, lin

Průšvihářům odzvonilo. Nedávné studie dokázaly, že hodní muži jsou stejně dobří v posteli jako kdejaký zlý hoch. A co víc, mnohdy je i předčí. Přečtěte si několik důvodů, proč si vybrat gentlemana, a poté se samy rozhodněte, koho do své ložnice pustíte.

Foto: Profimedia.cz

Zlým hochům odzvonilo.

Článek

Že si vždy vyberete za partnera „záporáka”? Možná je na vině jeho sexuální energie. Stejnou ale nabízejí i „klaďasové” a mnohdy i v daleko větší míře. Přestaňte soudit knihu podle obalu a zaměřte se i na obyčejné muže. Povíme vám, proč je to dobrý nápad.

Hodní kluci mají sex stejně často jako ti špatní

Vypadá jako milý kluk? To ale ještě neznamená, že je svatý! Studie, kterou podstoupilo 500 vysokoškoláků, ukázala, že muži, kteří byli dívkami ohodnoceni jako „milí”, provozovali častěji sex, byli častěji v dlouhodobém vztahu, a dokonce si užívali i více jednorázových pohlavních styků.

Výzkum také ukázal, že muži, kteří odpověděli kladně na otázku, jestli by celou výhru z loterie věnovali na charitu, měli daleko více sexu než ti, kteří by si výhru nechali.

Život bez hádek není nuda

Nezaměňujte si drama s láskou. Extrémní hádky, a naopak noci plné vášně nejsou znamením dobrého vztahu, ale vzájemné neslučitelnosti, kterou nelze dlouho vydržet.

Foto: Profimedia.cz

Záporákům odzvonilo.

Hodný neznamená slabý

Stereotyp, že hodný rovná se slabý, je lživý. Studie podle webu Daily Mail ukazují, že hodní lidé nejsou méně asertivní nebo soutěživí, než je tomu u opačně naladěných jedinců. Naopak výzkumy dokazují, že příjemní lidé zůstávají v manželství déle, jsou důvěrnější, mají lepší vztahy se svými dětmi a jsou celkově více spokojeni se svými životy.

Hodní muži jsou sebevědomí, ne arogantní

Ačkoli se tyto dva pojmy dají lehce zaměnit, rozdíl je obrovský. Arogantní muž je sice také do jisté míry sebevědomý, ale jako bonus s vámi jedná s opovržením. Muži, kteří jsou hodní, jsou všeobecně více oblíbení, z toho také plyne jejich zdravé sebevědomí. Jen si samy porovnejte - je víc sexy bývalý americký prezident nebo ten současný?

Hodní muži jsou dostupní

Jedna z definic hodného a milého chlapa je, že není duplicitní a je citově vyrovnaný. Navíc, pokud říká, že je svobodný, tak opravdu je. Muži průšviháři často naopak používají otřepanou frázi, že v jejich životě není nikdo důležitý a zřejmě nelžou. Často totiž svoji ženu, přítelkyni nebo přítelkyně nepovažují za dostatečně důležité. Chcete být součástí tohoto seznamu?

Foto: Profimedia.cz

Záporákům odzvonilo.

V dobrém i ve zlém

Myslíte si, že až nastanou horší časy, tak při vás bude váš milovaný zlý hoch stát? Tak to jste na velkém omylu. Jakmile se věci začnou z vaší strany komplikovat, váš pan „úžasňák” s největší mírou pravděpodobnosti prchne. Naopak hodný muž vás vyzvedne z práce, pomůže s nákupem, když nestíháte a bude při vás stát za všech nepřízní osudu. A která z nás přesně po tomhle netouží?

Hodní muži si umějí hýčkat své ženy

Hodní muži jsou vždy na tom správném místě, navíc vám o tom dají vědět. Zavolají, když slíbí, že zavolají a nikdy vás nenechají ve štychu, když potřebujete jejich pomoc. Jsou zkrátka spolehliví a předvídatelní, jen v tom dobrém.

Pravý opak

Pravým opakem jsou muži „záporáci”. Nikdy se na ně nemůžete spolehnout. Zavolají, jen když sami chtějí, a nikdy nejsou tam, kde slíbí. Navíc na vás milují jen vaší nejlepší podobu. Jakmile začnete projevovat nespokojenost, nebo se vám třeba udělají pupínky na čele, tak se k vám už hlásit nebudou. Stejně tak přistupují i k vaší rodině a přátelům, které zpravidla neuznávají. Tak co, připadají vám stále tak sexy?

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám