Hlavní obsah

Ve vztazích se nepřetvařujte, pravda nakonec vždy vyjde najevo

Novinky, das

Na počátku každého vztahu se většina lidí snaží vypadat lepší, než ve skutečnosti jsou. Nic se ale nesmí přehánět. Není totiž nic horšího, než zjištění, že dotyčný není ten, za koho se vydává. Což se tak jako tak jednoho dne stane, protože pravda nakonec vždy vyjde najevo.

Foto: Profimedia.cz

Někdy je lepší si nalít hned od začátku čistého vína ....

Článek

Začínat vztah lží se jednoduše nemusí vyplatit. A je jedno, zda ze sebe uděláte pána či paní dokonalou, finančně zajištěného jedince, který je nad věcí apod. Většina žen i mužů si cení upřímnosti a vztah vybudovaný na lžích dříve či později skončí špatně.

„Znala jsem muže, který se ženám představoval jako profesionální rozvedený sportovec a milující otec dvou dětí. Jenže jakmile se vztah stal vážným, žena zjistila, že muž má tuny dluhů, neplatí ani alimenty a je stále ženatý - i když v rozvodovém řízení. Nedůvěra v začátku vztahu je nůž do srdce každého potenciálního milostného setkání,” upozorňuje pro yourtango.com vztahová koučka Shay Williamsová.

Další nevhodné chování, které spolehlivě zlikviduje nový vztah

Klení a vulgarity - námořníci a dlaždiči již dávno vyšli z módy. Pokud člověk nemá dostatek sebeovládání, aby se v přítomnosti ženy vyjádřil bez použití nadávek, pak tím vlastně říká, že mohou existovat i jiné oblasti, kde mu chybí sebeovládání. Zkrátka, pokud muž mluví od rána do večera vulgárně, tak jeho jméno a telefonní číslo raději zapomeňte.

Naprosto tristní poté je, chová-li se stejně opačné pohlaví. Není nic horšího než žena, která nedokáže říct dvě věty, aniž by v nich nepoužila pár peprných nadávek. Ze začátku vám to možná bude připadat vtipné a budete si říkat: Páni ta má ale sebevědomí a na nic si nehraje, jenže po nějakém čase zjistíte, že se za ni čím dál víc stydíte a že být s tak vulgární ženou bez sebekontroly zkrátka nejde.

Příliš majetnický - ve vztahu se máte především cítit dobře, má zlepšit váš život a v žádném případě si v něm nesmíte připadat jako ve vězení, kde je každý váš pohyb sledován. Nezáleží na tom, jak moc je váš protějšek atraktivní, bohatý nebo geniální. Pokud si je tak nejistý sám sebou, a má takový strach z vaší ztráty, že vás musí dusit, tak je vztah mrtvý ještě před tím, než se pořádně rozjede.

Věčné dotazy typu: „Kam jdeš? Jak dlouho tam budeš? Co tam budeš dělat? Proč sis vypnula telefon? Jak to, že se bavíš s tím člověkem?...” zaručeně zničí každý vztah už v zárodku, a je jedno, který z partnerů se tak chová. Život je příliš krátký na to, abyste ho strávili po boku člověka, který vyžaduje naprostou kontrolu nad vaší osobou.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám