Hlavní obsah

Jak na stereotyp při milování? Volbou neobvyklých míst doma i venku

Novinky, das

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Trápí vás stereotyp ve vztahu? Pak neleňte a co nejdříve postel vyměňte za něco neobvyklého doma či venku. Fantazii se meze nekladou, jen nezapomínejte na svou bezpečnost. Podívejte se s námi na nejoblíbenější netradiční místa pro milování.

Foto: Profimedia.cz

Ne všechna romantická zákoutí bývají bezpečná.

Článek
Doma

1. Koupelna

Sex ve sprše - poloh zde lze praktikovat hned několik, ovšem většina z nich vyžaduje větší zdatnost a trénink. Pokud se hned na poprvé pokus nevydaří, neklesejte na mysli... Příště může být prožitek mnohem intenzivnější.

Sex ve vaně - ve vodě je kůže mnohem citlivější na dotek, přesto pro některé ženy může být milování ve vodě velmi nepříjemné. Kvůli vodě totiž často dochází k odplavení kluzkého poševního sekretu a voda sama o sobě neklouže. Může tak při sexu docházet k velmi nepříjemnému až bolestivému tření. Vhodné je tedy používat lubrikanty na silikonové bázi.

2. Kuchyně

Kuchyni si podvědomě spojujeme s uspokojením z jídla, o to větším zážitkem zde může být milování. Zkuste začít na stole, pokračovat přes kuchyňskou linku až po otevřenou lednici. Pohled na jídlo uvnitř zážitek může ještě umocnit. Kuchyně navíc nabízí i celou řadu rekvizit jako například led, šlehačku, čokoládovou pomazánku či okurky, cukety apod.

3. Obývací pokoj

Gauč - umožňuje nepřeberné množství poloh, stačí jen zapojit fantazii. Výborně také funguje spojení pohovky se sledováním lechtivých scén v televizi.

4. Prádelna

Pračka a sušička dokážou udělat doslova zázraky. Vibrace při ždímání především ženám pomáhají zintenzivnit jejich vyvrcholení.

5. Pracovna

K sexu přímo vybízí pracovní stůl, otočné křeslo, ale i obyčejná židle. Kromě netradičních poloh zde lze široce uplatnit i fantazii. Žena si může zahrát na přísnou šéfovou nebo naopak na vstřícnou asistentku apod.

6. Chodbička

Hrozba nečekaného návštěvníka dokáže oba aktéry vzrušit na maximum. Ideálním způsobem je využít při milování dveře, ale i zem, která celé události dodá punc naléhavosti a chlípnosti.

Na balkóně či terase

Riziko cizích pohledů, ale i slyšení, přidá na vzrušení i intenzitě prožitku. Zakázané věci jednoduše lákají nejvíce a sex na balkóně může být výbornou alternativou pro stydlivější páry, které láká sex na veřejnosti, ale nemohou k tomu naleznout odvahu.

Foto: Profimedia.cz
Venku

Na lavičce

Laviček je všude spousta a proč nevyzkoušet jednu z nich. V rámci bezpečnosti jen dbejte na to, aby byla lavička pořádně upevněna v zemi, aby se s vámi nepřevrátila, či aby právě na ni nesměřovala bezpečnostní kamera městské policie a vás zcela nemístně nevyrušila noční hlídka. Může vás to stát i pokutu.

V autě

V autě, a to dokonce i malém, lze dobře improvizovat. Budete překvapeni, co všechno tam lze dělat. Kromě místa u řidiče a spolujezdce můžete vymyslet i celou řadu variant na zadních sedačkách, případně kapotě automobilu. Pozor si jen musíte dát na neplánované odbrzdění ruční brzdy či vyřazení rychlosti, případně abyste nepromáčkli kapotu, nebo aby nezůstaly na kapotě či dalších místech karoserie památeční otisky.

Ve výtahu

Vždy se jedná o velmi adrenalinovou záležitost. Nejenže si totiž výtah může kdokoliv zavolat, ale hrozí i uvíznutí v mezipatře či nechtěné vyvolání alarmu.

Na louce

Na první pohled to vypadá na pořádnou romantiku, která se ale může zvrtnout k velkým nepříjemnostem - od alergie na trávu, po řezné rány od trávy, zelená kolena až po pokousání hmyzem, který vaše zpocená těla vábí víc než kdy jindy.

Na golfovém hřišti

Nejde jen o netradiční místo a čerstvý vzduch, ale také pohodlí. Kvalitní trávník na golfovém hřišti vám totiž zajistí mnohem větší komfort než běžná louka či deka. Navíc není omezen stísněným prostorem...

Na molu

Prý je to nejromantičtější místo vůbec. Šplouchání vody ve spojení s pohledem na noční oblohu prý rozněžní i ty největší drsňáky, kteří romantiku běžně nevyhledávají.

Na záchodcích

Sex plný adrenalinu i vzrušení, který lze zvládnout i během přestávky na oběd. Ovšem pozor na nebezpečné bakterie a pak také na nepříjemný zápach, jež vás může kdykoliv nepříjemně překvapit.

V bazénu, moři či jiných koupalištích

Velmi romantická záležitost, pokud je žena na tento okamžik náležitě připravena. Výborným pomocníkem je v těchto chvílích kvalitní lubrikant na olejové bázi, který předejde nepříjemnostem, jako je velké tření.

Ve zkušební kabince

Pokud se na sebe během aktu rádi díváte, pak zkušební kabinku určitě vyzkoušejte. Tolik zrcadel jako zde, jinde nenajdete.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám