Hlavní obsah

Pravidlo třetího rande neplatí, ženy jsou daleko zdrženlivější

Novinky, ema

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Traduje se, že by se spolu lidé měli vyspat už na třetím rande. Skutečnost je ovšem jiná, jak ukazuje nový průzkum. Překvapivě jsme totiž o něco zdrženlivější, než je všeobecné mínění.

Foto: Profimedia.cz

Po polibku touží na prvním rande muži i ženy.

Článek

Celých 32 % žen v novém průzkumu uvedlo, že jim připadá adekvátní počkat na první společnou noc strávenou s novým partnerem zhruba tři týdny. V rámci průzkumu značky LoveHoney bylo dotázáno přes 2000 lidí.

Jako nepřekvapivý se ukázal fakt, že jsou ženy daleko více zdrženlivé a konzervativní, co se seznamování s muži týká. Jen 15 % z nich uvedlo, že by měly sex s mužem hned na prvním rande, přičemž mužů kladně na tuto otázku odpovědělo 26 %.

Na druhém rande by s intimním stykem souhlasilo 13 % žen a 16 % mužů. V čem se ale obě pohlaví relativně shodla (76 %), bylo, že jsou všichni rádi, když už na první schůzce proběhne romantický polibek nebo líbání.

Překvapivým faktem bylo, že muži se v průzkumu ukázali jako daleko větší romantici. Čtvrtina z nich řekla, že už v prvním měsíci seznamování cítili lásku, to samé tvrdilo jen 16 % žen. Na osmém rande by mnozí muži rádi představili svou vyvolenou rodičům, ale pouze 27 % žen by bylo ochotno se s nimi tak brzy seznámit.

„Ženy jsou více opatrné. Raději si dají na čas, než začnou veřejnosti a rodině odhalovat svůj nový vztah,“ řekl pro DailyMail Richard Longhurst, spolumajitel LoveHoney.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám