Hlavní obsah

Chování, které do postele nepatří

Novinky, das

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Sex by měl bavit. Jenže někdy stačí jedno slovo či špatné chování a rázem je po zábavě i milování. Podívejte se s námi na nejčastější chyby, které partneři v posteli dělají či říkají. Pravděpodobně budete velmi překvapeni, čeho všechno se dopouštíte sami.

Foto: Profimedia.cz

Postelové hrátky může zhatit byť jen hloupá poznámka.

Článek

1. Přijímání hovorů i sms či mms zpráv - telefon do ložnice nepatří. Tato místnost by měla být zóna relaxace a odpočinku, a to i od telefonu a s ním spjaté nutnosti být neustále na příjmu.

2. Neustálé sledování hodin - tímto partnerovi dáváte akorát najevo, že ho sex s vámi vůbec nezajímá, v hlavě má v ten okamžik pro něj něco mnohem důležitějšího.

3. Slova jako: Pospěš si - neustálý shon na klidu ani intenzitě rozkoše určitě nepřidá. Pokud člověk už chce mít s druhým intimní vztah, měl by brát ohled na druhého a rozhodně nikam nepospíchat, zvlášť když je ve vlastní ložnici a v bytě není žádný jiný narušitel.

4. Smrkání, šťourání se v nose, krkání nebo větry - mnohé z toho jsou přirozené věci a pro zdraví jedince důležité, nicméně v okamžiku intimností mohou působit odpudivě a naprosto asexuálně.

5. Nazývat druhého cizím jménem - co téměř vždy způsobí v posteli naprostou katastrofu, je oslovení druhého jiným jménem. Ano, splést se může každý, ale zrovna v posteli to nikdo nikdy nepochopí.

Že takhle úžasně expartner líbat neuměl? Ve skutečnosti tím otevíráte debatu o tom, co naopak uměl.

6. Jakékoliv poznámky o expartnerovi - může se zdát, že druhému bude lichotit, když mu řeknete, že takhle úžasně váš expartner líbat rozhodně neuměl, ale ve skutečnosti tím akorát otevíráte debatu o tom, co naopak expartner uměl. Tyto věci nikdy nedopadnou dobře.

7. Jakákoliv zmínka o rodičích – i když můžete mít sebedokonalejší rodiče, hovor o nich může druhého jen odradit.

8. Pořizování selfie - ne vždy je vhodná chvíle pro společné selfie - ne každý chce monitorovat každičký okamžik svého života, natož to dávat na odiv na sociálních sítích. Navíc není jistota, zda daná fotografie časem nebude i jinak zneužita.

9. Šišlání a jiné dětinské chování - i to působí velmi odpudivě, zejména na muže. Většina z nich chce v posteli sebevědomé dospělé dračice a ne něžňoučké lolitky.

10. Syndrom leklé ryby - k dobrému sexu patří pohyb i hlasité prožitky. Pokud někdo při milování leží, veškerou aktivitu nechá na druhém a nedá najevo ani své prožitky pomocí sténání, pak se opravdu nemůže druhému divit, že jej milování s ním nebaví a nic mu nepřináší.

11. Akrobatické polohy - pestrost musí být, ale všeho moc škodí. Rychlé střídání poloh, složitost a náročnost ještě štěstí nikomu nepřineslo. Ženy nemají rády spěch ani akčnost za každou cenu.

12. Zdůrazňování svých nedokonalostí - zdůrazňováním neustále svých chyb a nedokonalostí jen docílíte toho, že partner opravdu začne vnímat. I když mu do té doby absolutně nevadily.

Může se Vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Související články

Povolání a jeho vliv na milostný život

Může mít zaměstnání vliv na náš sexuální a partnerský život? Nová seznamovací aplikace Clover potvrdila, že ano. Ve studii zkoumala na třiatřicet tisíc...

Mýty o sexu aneb čemu určitě nevěřit

Spoustu sexuálních mýtů si s sebou lidé nesou až do dospělosti. Mnozí si tato nesmyslná „fakta” odnášejí i do dlouhodobých vztahů a manželství. Takové mýty...

Výběr článků

Načítám