Hlavní obsah

Nejkrásnější brunetky, které vedou u mužů i žen

Novinky, bok

Co žena, to specifický účes a také barva vlasů. Každá jednoduše nosí to, co se jí líbí. Co ale preferují muži - blondýnky, brunetky, zrzky, nebo černovlásky? A je rozdíl v tom, zda se jedná o krátký či dlouhodobý vztah? Nejen na to se zaměřila nová britská studie.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Vévodkyně Kate předvedla svůj šatník při dubnové návštěvě AustrálieVideo: Reuters

 
Článek

Stejně jako každá žena má ráda něco jiného, tak to samé platí i o mužích. Jednomu se líbí blondýnky, jinému brunetky, jeden má rád štíhlé ženy, další zase s oblejšími křivkami.

Nedá se tak s naprostou přesností specifikovat, zda muži dávají přednost ve vztazích pouze určitému typu žen. I když možná to jde, alespoň to tvrdí nedávná britská studie, která se zaměřila na zjištění, jaké ženy se místním mužům nejvíce líbí a proč. A zjištění bylo nejen zajímavé, ale poměrně i vyrovnané. Dokonce i co se pohlaví týče, jak uvedl server Dailymail.

V rámci volby nejkrásnější ženy jako módní a stylové ikony totiž u obou pohlaví s přehledem zvítězily brunetky. A to především díky vévodkyni z Cambridge Kate, která se nesmazatelně zapsala do srdcí mnohých mužů (i žen).

Foto: Profimedia.cz

Vévodkyně Kate je krásná v každé situaci. Ať už v noblesní róbě, nebo v pohodlném oblečení.

Druhé a třetí místo pak obsadily také tmavovlásky, na druhém místě zpěvačka Cheryl Coleová, na třetím herečka Michelle Keeganová.

Foto: Profimedia.cz

Zpěvačka Cheryl Coleová zná své přednosti a ví, jak zuajmout.

Jak píše britský server, i díky těmto kráskám dávají prý zdejší muži stále více přednost brunetkám před blondýnkami, a to i když se jedná o krátkodobý vztah. Pro takový si totiž podle dřívějších zjištění muži (a nejen ti britští) „vybírají” raději blondýnky.

Foto: Profimedia.cz

U nás nepříliš známá herečka Michelle Keeganová je v zahraničí populární díky učinkování v seriálu Coronation Street, který je nejdelším anglickým vysílaným televizním seriálem.

Přirozený vzhled a jednoduchost vedou

Při zjišťování, čím vévodkyně Kate tak oslňuje, se opět muži i ženy shodli. Nejvíce si cení přirozeného vzhledu, který podtrhuje její krásu, druhým největším plusem jsou právě její krásné hnědé vlasy.

Foto: Profimedia.cz

Krásný úsměv, přirozenost a svůdné lokny. Tím vším si vévodkyně Kate získala srdce mnoha lidí.

U zpěvačky Cheryl Coleové si pak muži i ženy nejvíce cení jejího vždy upraveného stylu, i když prý někdy zabíhá až do přílišné fintivosti.

Herečka Michelle Keeganová pak podle vyjádření veřejnosti nejvíce upoutá vlasovou hřívou, ale také v poslední době výrazným opálením. Nejeden muž pak zmínil i její poměrně odvážné odhalování na sociální síti.

Foto: Profimedia.cz

Emma Watsonová se z malé čarodějky proměnila v půvabnou a svůdnou ženu.

Muži i ženy se v hodnocení dalších krasavic shodli také na Emmě Watsonové, která o sobě dala vědět především ve filmové sérii o Harrym Potterovi, obě pohlaví ji zařadila do přehledu top ten nejkrásnějších britských žen. Stejné pocty se dostalo například i módní ikoně Victorii Beckhamové.

Foto: Profimedia.cz

Victoria Beckhamová vyměnila roli nepříliš výrazné zpěvačky za módní svět, ve kterém se rozhodně neztratí.

Reklama

Související témata:

Související články

Krátké vlasy aneb Jak je nosí celebrity

Hledáte inspiraci na léto? Jestli už vás omrzely dlouhé lokny a poohlížíte se po kratším, přesto ale zajímavém střihu, načerpejte inspiraci u slavných tváří....

Když ženám nesluší blond

Po platinové barvě vlasů zatoužila v průběhu života zcela jistě nejedna žena. Jenže málokterá se k tomu odhodlala a nechala si svou přírodní barvu na blond...

Výběr článků

Načítám