Hlavní obsah

Mužská gesta, která do vztahu patří

Novinky, bok

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Partnerské vztahy se možná částečně mění s dobou (co se týká například seznamování), v základu ale zůstávají stále stejné. Vedle lásky je zapotřebí také vzájemná důvěra, pochopení a někdy i trocha obětování, aby měl svazek šanci na dlouhodobé trvání.

Foto: Profimedia.cz

Každý muž by měl umět ženu obejmout a mít pochopení, když jí zrovna není nejlépe.

Článek

I v dnešní moderní a uspěchané době, kdy se to mezi ženami hemží obraty jako rovnoprávnost, emancipace či feminismus, mají mnohé dámy i přes všechnu tu nabytou svobodu radost, když se k nim partner chová jako gentleman.

Vedle gest, která každou ženu potěší, existuje i další chování, jež sice není „povinné”, i tak ale dá najevo, že si muž ženy opravdu váží a má o ni zájem.

Server Cleo sestavil přehled mužských gest, jejichž praktikování není ani v moderní době na škodu (alespoň podle ženských představ „ideálního” partnera). Některé body by měly být samozřejmostí, u jiných je lepší mít velký nadhled.

1. Jde-li žena na párty či večírek, je od muže hezké, když ji vyzvedne a v noci po skončení odveze domů, aby měl jistotu, že bude partnerka v bezpečí. Opravdový gentleman samozřejmě odveze domů i nejlepší kamarádku, která se zde také bavila.

2. Správný muž ženě naslouchá, bez jakýchkoliv výmluv a přerušování.

3. Umí obejmout, má pochopení pro špatný den v práci, naštvaného kolegu atd. A navíc - dělá to i jen tak, když není důvod.

4. Ideální muž na ženě miluje i ty nejpodivnější věci, protože to k ní prostě patří.

5. Udělá i věc, kterou nesnáší, jen aby partnerku potěšil.

6. Je samozřejmostí, že dokonalý partner má skvělý přehled o tom, co jeho drahá polovička má, nebo naopak nemá ráda. To dokazuje, že ji vnímá a věnuje se jí.

7. Bude bezpodmínečně šťastný, pokud jeho partnerka dosáhne jakéhokoli úspěchu.

8. Je samozřejmostí, že správný muž se bude podílet na řešení problémů, tak aby byli oba v páru spokojeni. Žádné výčitky, hádky atd.

9. Má pochopení pro důležité osoby v ženině životě. Nekritizuje její matku, nevadí mu, když žena žádá dobrého kamaráda o radu.

10. Za jakékoli situace umí zůstat diplomatem. Obzvlášť co se týče vzhledu ženy.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám