Hlavní obsah

Mužské přednosti, které každá žena ocení

Novinky, bok

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

K tomu, aby muž zaujal ženu svých snů, je zapotřebí trocha snahy a možná i štěstí. Někdy se ale může snažit sebevíc, a výsledek žádný. Mohou ale naopak nastat i situace, kdy není snaha potřeba téměř žádná, a na některé muže se ženy doslova lepí, i když to nejsou vyslovení krasavci. Co za tím stojí?

Foto: Profimedia.cz

Muž, který má pochopení, dokáže vyslechnout partnerčiny problémy a v pravou chvíli obejmout, je velmi přitažlivý a žádaný.

Článek

Vztahy mezi muži a ženami nejsou nijak snadné, nejde ale také o nic převratného, k čemu by bylo zapotřebí nějakého systematického plánování. Především mužům při seznamování mohou velmi pomoci určité dovednosti či přednosti.

Když si je osvojí, či jimi přirozeně oplývají, při navazování nových vztahů mohou mít mnohem větší výhodu než ostatní pánové. Přehled předností, které ženy u mužů při navazování vztahů rozhodně ocení, sestavil server Askmen.

Tanec 

Mnohé ženy rády tancují, a tak se není čemu divit, že u partnera takový zájem také trochu automaticky očekávají. Nový partner nemusí být zrovna taneční mistr, pokud ale umí pár základních tanců a rád bude chodit s ženou své dovednosti praktikovat, je to velké plus.

Vtip 

Umí-li muž pohotově reagovat v určitých situacích, je navíc vtipný, a umí si částečně dělat legraci i sám ze sebe, má u žen velkou výhodu než ten, který se bere příliš vážně.

Nestydí se obejmout

I ta nejsebevědomější žena má někdy chvíle, kdy potřebuje podpořit nebo obejmout. Pokud se její partner takových projevů nebojí, je to jedna z velkých vztahových výhod do budoucna.

Pozornost

Každá žena či dívka ocení, když je její vyvolený ohleduplný, a dbá i na její potřeby a zájmy, ne jen na ty své. Není to samozřejmost, ale pokud tak muž činí, a věnuje svůj čas i své partnerce, jistě nic nezkazí.

Upřímnost

Snad nikdo ve svém okolí dlouho nestrpí člověka, který je neupřímný. Ve vztahu to platí o to víc. Když je například muž schopen upřímně přiznat, že se mu něco nepovedlo, je to většinou záruka toho, že bude upřímný i v dalších věcech.

Styl 

Každý člověk působí přitažlivěji, když na sebe dbá, muže nevyjímaje. Jasně tím říkají, že dbají na svůj vzhled a mají jednoduše určitý standard. Neupravenost, špína a přehnaná ležérnost se jednoduše nenosí.

Umí ocenit

Oslnit ženu není až tak těžké, jak si někteří muži myslí. Někdy stačí, když muž ve správnou chvíli ocení ženin smysl pro humor, nebo se od srdce zasměje jejímu vtipu. I tak málo někdy postačí.

Vášeň 

Velkou váhu má i schopnost nadchnout se pro něco a jít si za tím. Je jedno, o co konkrétně se jedná, ženu mnohdy přitahuje už jen obyčejná vášeň pro něco.

Reklama

Související témata:

Související články

Proč ženy touží po mladých milencích

Nejen muži touží po mladší atraktivní partnerce. I v představách a sexuálních fantaziích žen se objevuje milenec o mnoho let mladší. A některé ženy se nebrání...

Výběr článků

Načítám