Hlavní obsah

Komplikované ženy a jejich vztahy s muži

Novinky, bok

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Partnerské vztahy jsou někdy složité. Z pohledu mužů především ve chvíli, kdy zjistí, že je jejich vyvolená tak trochu komplikovaná osobnost. Že jsou takové všechny ženy? Možná, některé jsou ale přeci jen náročnější, šílenější nebo nemravnější než ty ostatní. A pokud s nimi chtějí muži randit, měli by nejen vědět, jak na to, ale i co o nich jejich výběr napovídá.

Foto: Profimedia.cz

Ženy zlatokopky touží po jediném - aby dosáhly všeho, po čem touží.

Článek

Podle odborníků na vztahy vypovídají svazky s komplikovanými ženami mnohé především o pánech než o ženách "potvorách" samotných.

Nikdo nebude jistě popírat, že všude na světě narazíte na komplikované ženy (náladové, hysterické, majetnické atd.), v tom ale problém není. Ten nastává spíš ve chvíli, kdy si s takovou dámou chce muž něco začít.

Redaktoři serveru Askmen vybrali nejčastější typy "komplikovaných" žen a sestavili jednoduchý přehled nejen o ženách samotných, ale i rady pánům, co o nich jejich vyvolená vypovídá.

Potvora

Čím muže přitahuje a co za tím je: Je to většinou žena kariéristka, je drzá, vyzývavá, většinou vydělává dobré peníze. Jde ale také zároveň o ženu plnou hněvu, která utrpěla nějakou nepříjemnost ze strany okolí, a tak se proti tomu obrnila, aby bránila samu sebe.

Co randění s ní vypoví o muži: Takový typ muže přitahuje možná kvůli svému hněvu někdy až agresi, kterou muž vyjádřit neumí nebo nechce (jde většinou o muže "slušňáky"). Na druhou stranu takové ženy vyhledávají i muži, kteří sami nemají problém s agresí, případně nejdou při konfliktech "pro ránu daleko".

Sexbomba 

Čím muže přitahuje a co za tím je: Taková žena je jednoduše sexy a neodolatelná, a mnohdy také "svolná". Jde o dámu, která si je vědoma svého vzhledu a toho, jak na muže působí a nebojí se toho využít.

Co randění s ní vypoví o muži: Jednoduše, asi se nenajde muž, který by se za ní alespoň neotočil. Jen málokterý ale bude dobrovolně ochoten vrhnout se do vážnějšího vztahu s ní. Ten, který to udělá, bude tak činit v první řadě především kvůli sexu. Málokdy půjde o jedince, který by se chtěl s takovou ženou usadit, případně mít rodinu.

Zlatokopka

Čím muže přitahuje a co za tím je: Jde o jedinečnou ženu, která bude určitou "ozdobou", s níž se bude muž rád chlubit. Především jde ale o typ, který sám sebe pasuje do role koordinátora všeho. Umí jednoduše zmanipulovat partnera tak, aby vždy dostala vše, co chce.

Co randění s ní vypoví o muži: Ženy zlatokopky většinou skončí v hledáčku mužů, kteří také sami sebe pasují do role krále světa. Mužů, kteří si myslí, že zrovna na ně každá žena čeká a touží po nich.

Chaotička, nepořádnice

Čím muže přitahuje a co za tím je: Na první pohled taková žena vypadá mile, nevinně až skoro dětsky, zkrátka se liší od běžného průměru. Většinou jde ale zároveň o ženu, která má problémy s alkoholem, má dluhy, nevyřešené konflikty s příbuznými či řeší jiný závažný problém. Často je tak odkázána na pomoc partnera.

Co randění s ní vypoví o muži: Pánové mají v prvních chvílích u takové partnerky skvělý pocit, protože mohou uplatnit svůj ochranitelský komplex, aspoň si to myslí. Tyto ženy také vyhledávají muži, kteří měli s podobným vztahem už dříve zkušenosti v rodině (např. péče o matku atd.).

Vztahová lhářka

Čím muže přitahuje a co za tím je: Většinou se jedná o ženu, která chce dle svého tvrzení jen nezávazný sex, čili jakási kamarádka s benefity. Byť to tak sama prezentuje, nikdy to nedodrží. Většinou začne po nějaké době vymáhat od nezávazného vztahu víc, než bylo "stanoveno".

Co randění s ní vypoví o muži: Muži, kteří jdou do takového vztahu, a jsou ochotni se v něm držet, sami mnohdy nevědí, co od života chtějí. Nejde o to, že jim partnerka lže, spíš o to, že lžou oni sami sobě.

Reklama

Související témata:

Související články

Jak ve spokojeném vztahu neztloustnout

Spokojený a dlouhodobý partnerský vztah je snem každého člověka. Stejně tak zůstat zdravý a fit. Tato přání se ale bohužel hlavně u žen poněkud vylučují....

Proč ženy touží po mladých milencích

Nejen muži touží po mladší atraktivní partnerce. I v představách a sexuálních fantaziích žen se objevuje milenec o mnoho let mladší. A některé ženy se nebrání...

Výběr článků

Načítám