Hlavní obsah

Praha je druhé nejpromiskuitnější město Evropy

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Seznamovací agentura SeekingArrangement, která se zaměřuje na hledání mladých dívek pro bohaté a zajištěné pány, provedla rozsáhlý průzkum, ve kterém se zaměřila na počet sexuálních partnerek svých klientů. Z výsledků vyplynulo, že nejvíce milenek vystřídají milionáři z města Carlisle, přičemž Pražané je hned následují.

Foto: Jan Handrejch, Právo

V Praze má aspoň čtrnáct sexuálních protějšků osm z deseti milionářů.

Článek

Praha je druhým nejpromiskuitnějším městem Evropy. Vyplynulo to z průzkumu mezi pětadvaceti tisíci bohatých mužů z různých evropských měst. Přičemž nejvíce sexuálních partnerů vystřídají milionáři z města Carlisle ležícího na severozápadě Anglie v hrabství Cumbria.

Na třetím místě se umístila Vídeň a na čtvrtém řecké Mykény. Barcelona skončila až na pátém místě.

V Carlisle mají všichni „bohatí“ muži během života minimálně čtrnáct a více pohlavních partnerů. V Praze má aspoň čtrnáct sexuálních protějšků osm z deseti milionářů.

„Evropská unie je dobře známá tím, že nemá se sexualitou a objevováním problémy,“ komentoval výsledky šéf seznamky Brandon Wade.

Deset nejpromiskuitnějších evropských měst. Procentní podíl mužů, kteří měli alespoň čtrnáct sexuálních partnerek za život:
1) Carlisle, Spojené království 100 %
2) Praha, Česko 79 %
3) Vídeň, Rakousko 76 %
4) Mykény, Řecko 74 %
5) Barcelona, Španělsko 71 %
6) Amsterdam, Nizozemsko 71 %
7) Monako, Monako 68 %
8) Paříž, Francie 55 %
9) Dublin, Irsko 53 %
10) Stockholm, Švédsko 48 %

Reklama

Související témata:

Související články

Sklony k promiskuitě se dědí, tvrdí vědci

Střídáte často své sexuální partnery nebo toužíte po sexu ve třech? Pak za vaše tužby mohou geny. Podle newyorských vědců totiž máte specifickou variantu genu...

Výběr článků

Načítám