Hlavní obsah

Co o mužích prozradí oblíbená sexuální poloha

Novinky, bok

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Lidé a sex. Někteří vyznávají klasiku v podobě misionářské polohy, jiní rádi experimentují. Ať už je to jak chce, každá z oblíbených poloh prý o lidech něco prozrazuje. Podívejme se, jaký význam mají oblíbené polohy konkrétně u mužů, tak jak je popsal server Askmen.

Foto: Profimedia.cz

Co člověk, to jiné oblíbené polohy při milování.

Článek

Nejen mezi pohlavími panují rozdíly v sexuálních praktikách a jejich oblíbenosti, ale i mezi samotnými muži se najdou rozdílné typy upřednostňující nejen odlišné polohy, ale i různé tempo či sexuální praktiky.

Podívejte se s námi na některé oblíbené polohy, co vypovídají o mužské povaze, stylu života a vztahu vůči ženám.

Psí pozice

Tuto pozici upřednostňují převážně muži, kteří chtějí mít nad ženou pokaždé navrch, a možná ji i svým způsobem trochu ponížit. Tuto polohu podle odborníků volí často muži, kteří byli v období puberty nepříliš vzhlední, nebo byli kvůli nějakým dalším obtížím v tomto věku často dívkami odmítáni.

Misionářská poloha

Misionářská poloha je oblíbena mezi muži i ženami, kteří v životě i v soukromí neradi riskují a hrají raději podle zavedených pravidel. Muži upřednostňující tuto polohu jsou často už od dokončení studií zaměstnáni ve stejném každodenním rutinním zaměstnání (například řidiči kamionů). Pro takové muže je rozhodně vhodná stejná povahová vlastnost i u partnerky. Jinak takový vtah po sexuální stránce dlouho nevydrží.

Žena nahoře

Muži upřednostňující polohu milování, kdy je žena nahoře, jsou prý v životě zvyklí dostat vše, co chtějí, a ještě na stříbrném podnose. To platí i v sexu. Muž na zádech spokojeně sleduje partnerku, která řídí rychlost milostného aktu. Mezi muži, kteří často praktikují takovouto polohu, bývají často jedináčci.

Lžička 

Jde o polohu, kdy oba partneři leží na boku, žena vpředu, muž za ní. Pro muže upřednostňující tuto polohu je partnerský vztah a jeho kvalita na prvním místě. Takové muže si prý kamarádi často dobírají kvůli maličkostem, jejich sebeúcta tak může být narušena. Jediný záchranný bod tak vidí ve vztahu s partnerkou. Tu uctívají téměř za každých okolností.

Reklama

Související témata:

Související články

Co ženy láká na sexuální turistice

V dřívějších dobách sexuální turistiku vyhledávali především muži. Dnes se již pozice vyrovnávají. Kouzlo anonymních sexuálních hrátek stále častěji...

Výběr článků

Načítám