Hlavní obsah

Naprostá většina žen fantazíruje o sexu s hasičem

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

New York

Sny a fantazírování k životu patří, sex nevyjímaje. Přestože lidé mají různé představy, téměř 75 % žen se shodlo, že v jejich erotických snech nejčastěji zjevuje krásný muž bojující se živelným ohněm. O sexu s hasičem tak nesní jen Samantha Jonesová ze Sexu ve městě, ale i většina Američanek, které by v rámci erotických her velice rády své muže stylizovaly do role hasiče.

Foto: Profimedia.cz

Hasiči představují to, co v ženách vyvolává vzrušení a dokonalou fyzickou postavu.

Článek

Neohrožení muži bojující s plameny jsou totiž největší erotickou fantazií 75 procent žen, které by podle magazínu Glamour chtěly mít sex s hasičem alespoň tak, že by se do kostýmu těchto záchranářů oblékl jejich vlastní partner.

Foto: Profimedia.cz

I takto může v ženských představách vypadat neohrožený hasič bojující s nezvladatelnými živly (na snímku Matt Lanter při natáčení 90210).

„Hasiči představují to, co v ženách vyvolává vzrušení, dokonalou fyzickou postavu, vyvinutou muskulaturu, sílu a vitalitu, ale také neohroženost, oddanost svému povolání a odvahu. To jsou atributy, které se líbí ženám na mužích napříč kulturami a které působí jako silné erotické stimuly,“ tvrdí expertka na ženskou sexualitu Laura Bermanová.

Reklama

Související témata:

Související články

Myslete na jídlo a zhubnete, radí vědci

Dali byste si svíčkovou, steak nebo voňavou bábovku, ale bojíte se o svou linii? Tak si své milované jídlo alespoň představte. Sice to nejspíš bude hraničit...

Výběr článků

Načítám