Hlavní obsah

Erotické pomůcky dokáží potěšit většinu dospělých

Novinky, Dana Sokolová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nevíte si rady, čím překvapit svého partnera ři partnerku pod stromečkem? Proč třeba nezkusit něco, z čeho můžete mít užitek a radost oba dva? Erotické pomůcky dokáží obohatit i zpestřit sexuální život každého a k sexu jako takovému prostě patří. A kdy jindy se mají plnit tajné sny, než právě o Vánocích?

Foto: Profimedia.cz

Článek

Samozřejmě, Vánoce by měly být především křesťanské svátky, kam příliš erotické pomůcky nezapadají. Přesto, kdo Vánoce v dnešní době vnímá pouze v tomto duchu?

Erotické pomůcky dokáží dát sexuálním hrátkám zcela jiný rozměr a o to u většiny párů jde. Zpestřit si a obohatit milování, které pak může být nejen mnohem zábavnější, ale i vzrušivější.

V každém případě by se nikdo k těmto hrátkám neměl nutit. Pokud to je ženě či muži nepříjemné, je lepší od hračky upustit. Ale i sex může být o kompromisech a záleží na každém z nás, jak se s tím vyrovná.

Připravili jsme pro vás v galerii přehled nejzajímavějších novinek na trhu, tak abyste se dokázali při návštěvě v sexshopech lépe zorientovat. Ne všechny pomůcky působí vulgárně, v současné době i většina výrobců hledí na design a kvalitu propracování.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám