Hlavní obsah

Čtvrtina uživatelů internetu vyhledává na sítích své bývalé lásky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Každý čtvrtý uživatel internetu tráví čas na síti slíděním po svých láskách z dětství či bývalých partnerech. Nejlépe se k tomu hodí sociální sítě Facebook či MySpace, ale někteří volí i obecné vyhledávání. A podle společnosti Ask Jeeves, která průzkum chování uživatelů internetu připravila, vyhledává devět procent na síti i své známosti na jednu noc.

Foto: Profimedia.cz

Každý čtvrtý uživatel internetu slídí po informacích o svých bývalých láskách.

Článek

"Třicet sedm procent osob tvrdí, že pátrá po bývalých jen proto, aby zjistilo, jak se jim daří,“ tvrdí mluvčí společnosti Ask Jeeves podle britského The Sun.

Obnovení vztahu se většinou nekoná

Ale jen čtyři procenta uživatelů přiznala, že slíděním na síti doufají v obnovení vztahu či alespoň navázání kontaktu. Jenže když se o to někdo pokusí, dvacet procent takových snah o prolomení ledu prostřednictvím emailu je ignorováno.

Mnoho lidí touží najít svého ex-partnera, aby se mu vysmáli a ukázali mu, jak se bez něj mají skvěle.Tři procenta pak touží zjistit, že se jejich bývalý či bývalá mají doslova špatně.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám