Hlavní obsah

Ekologický vibrátor na ruční dobíjení pomáhá chránit životní prostředí

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ženy a dívky, jimž leží na srdci ochrana životního prostředí a zároveň ocení každou inovaci v erotických hrátkách, určitě zaujme nová sexuální pomůcka. Výrobce vibrátoru na ruční dobíjení tvrdí, že erotická pomůcka tak pomáhá chránit životní prostředí na naší planetě.

Foto: Profimedia.cz

Erotická pomůcka na ruční dobíjení měla být distribuována především ženám třetího světa.

Článek

Ekologicky šetrná sexuální pomůcka nazvaná Anděl Země se nabíjí pomocí otáčení malou kličkou. Ta dobíjí baterie ukryté ve vibrátoru.

Podle agentury Ananova byl Anděl Země původně vyvinut pro země třetího světa, kde je přístup k bateriím často obtížný. Irského výrobce Camden Enterprises ale zahrnuly žádosti od ekologicky uvědomělých žen z rozvinutých zemí. Poté, co výrobce vibrátor představil na trhu elektronických přístrojů v rakouském Linci, je jasné, že je to nový hit.

"Chtěli jsme přijít se sexuální pomůckou, která by byla šetrná k životnímu prostředí a oslovila veřejnost bez ohledu na pohlaví, věk či národnost. Dva roky jsme ji vyvíjeli a jsme moc rádi, že se náš sen konečně stal skutečností," vysvětlil mluvčí Camden Enterprises.

Anketa

Používáte vibrátor?
1. Ano, je to vítané zpestření
61,6 %
2. Ano, jsem hravá/ý
6,4 %
3. Ano, je to dokonalá náhražka
3,3 %
4. Ne, sexu mám dostatek
12,2 %
5. Ne, stydím si ho koupit
10,5 %
6. Ne, přijde mi to odporné
6 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 1242 čtenářů.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám