Hlavní obsah

Zimní královnou se stanete s šedorůžovým líčením

OSTRAVA

Plesová sezona je za dveřmi a s ní nákupy nových večerních rób a také vymýšlení líčení. Podle vizážistky a vicemistryně České republiky v líčení Evy Legutové z ostravského Image Centra bude během zimní sezony v kurzu takzvané kouřové líčení. Aktuální bude například šedá v kombinaci s růžovou. Svou cestu k ženám si navíc z Anglie našlo barvení obočí.

Článek

"Letos je trend v líčení jednoznačný. Bude to zářivý kouřový vzhled. Líčení do kouřových odstínů za použití šedočerných stínů a grafitové tužky na oči," popsala vývoj vizážistka. Dodala, že šmrnc dívkám a ženám dodá růžový lesk na rty. Jemný nádech růžové by podle Legutové měly mít také tváře. 

"Hitem sezony ale jistě bude trend, který se pozvolna šíří z Velké Británie. Je to úplná novinka. Ještě nikdy se v tak masovém měřítku neobjevila. Jde o barvení obočí speciálně vyvinutými barvami," uvedla Legutová s tím, že případné zájemkyně se nemusí bát přílišné extravagance. "Tóny pro obarvení obočí se dají přizpůsobit barvě vlasů," dodala vizážistka. 

Kvalitní make up pokožka v zimě ocení

V líčení je podle ní letos zcela opačný trend, než tomu bylo v loňském roce. Zřetel se bude brát na dokonale provedený make up a preciznost. "Důraz se klade především na čistotu provedení. Naopak loni to byl styl 60. let minulého století. Líčení mohlo působit ležérním dojmem," míní. 

Kvalitní make up by si podle Legutové ale rozhodně měly dopřát i dívky a ženy, které nemíří na plesy, ale třeba do hor. "Chrání pokožku před mrazem a v kombinaci s UV faktorem i před slunečním zářením," vysvětlila. 

Reklama

Související témata:

Související články

Každá chce být hezčí

Líčení je úžasná věc, pokud se to s ním ovšem nepřežene. Vyžaduje cit, trénink a kvalitní dekorační přípravky. Ubírá léta, ale také na ně může nemilosrdně...

Nalíčení nezachrání všechno

Upravený a příjemně působící vzhled je samozřejmě důležitý i v zaměstnání. Vyhrává ten, kdo na něj myslí včas. Zkušený manažer ví, jak odhadnout schopnosti...

Výběr článků

Načítám