Hlavní obsah

Zimní doplněk do společnosti se hodí i na denní nošení

Novinky, ema

Hřejivý kousek, který se hodí jak na denní nošení, tak i do společnosti. Vesty a kožíšky z umělého chlupu si oblíbily nejen celebrity, ale i obyčejné ženy. A není se čemu divit. I z obyčejného outfitu dokážou vytvořit efektní celek.

Foto: Profimedia.cz, Topshop

Kožichy nosí malé i velké hvězdy. Vlevo dcera rappera Kanye Westa, vpravo party outfit v podání britské celebrity. Veprostřed kožich z umělého chlupu z Topshopu.

Článek

S čím jej nosit? Vzhledem k tomu, že kožešinová vesta i kožíšek přidává na objemu v horních partiích, nejvhodnější je obléknout úzké kalhoty, legíny, přiléhavé šortky či pouzdrovou sukni. Pokud není žena majitelkou velmi štíhlé postavy, měla by se vyhnout širokým nohavicím a džínám v oblíbeném boyfriend stylu.

Vsaďte na bílou

V období zimních večírků a veselic kožešinová vesta či kožich skvěle nahradí obyčejné a okoukané sako. Pokud vlastníte černé šaty, které na takovou událost oblékáte, nešlápnete vedle koupí bílého kožíšku. Ten se totiž skvěle hodí i k bílým nebo jakýkoliv jiným šatům.

Na jaro vám pak prokáže skvělou službu dohromady s maxišaty v hippie stylu nebo s pouzdrovými šaty s květinovým motivem. Ke světlým úzkým džínám pak kombinujte s hnědou nebo meruňkovou barvou. Oživí ale i celočerný outfit s výrazným kloboukem.

Foto: Profimedia.cz, archiv firmy

Kožich z falešného chlupu může být skvělou variantkou k večerní róbě. Topshop, info o ceně v obchodě.

Foto: Profimedia.cz, archiv firmy

Nesmrtelná černobílá kombinace. Karen Millen, info o ceně v obchodě.

Foto: Profimedia.cz, archiv firmy

K bílým šatům zkuste buď bílý, anebo melírovaný kožich. Kožíšek Lindex, 1399 Kč.

Foto: Profimedia.cz, archiv firmy

Zvcířecím vzorům s nevyhýbejte, F&F, 1299 Kč.

 Pozor na objem

Netroufáte si tolik na objem? Nevadí. Vyměňte chlupatý kožich za elegantní vestu. Ta je daleko praktičtější a nositelnější variantou. I u ní by ale ženy měly myslet na to, že se nejvíce hodí úzká silueta. Jiný materiál jako například nařasené halenky, oversized roláky či harémové kalhoty by mohly postavu daleko více zmohutnět a přidat opticky kila. Proto je vhodné vsadit na upnuté roláky a pouzdrové šaty.

Foto: Archiv firem

Zleva: New Yorker, 999 Kč. Zoot, 1179 Kč. Ann Christine, 999 Kč.

Reklama

Související témata:

Související články

Jak se v zimě starat o obuv

Nepřízeň počasí, vlhko, déšť, sníh a ulice ošetřené posypovou solí. Všechny tyto faktory škodí botám, které v zimním období nosíme. A aby tyto podmínky...

Jak ladit doplňky na ples a večírek

I v lednu dále trvá období plesů a večírků. Ať už se chystáte vyrazit v malých černých, nebo ve velké večerní róbě, je důležité dát pozor na to, aby vám...

Výběr článků

Načítám