Hlavní obsah

Zamilujte se do pohodlných sandálů na podpatku v barvách duhy

Novinky, Linda Humlová

Teplé jarní počasí nahrává otevřeným botám. Dopřejte svému botníku kapku ženskosti a obohaťte ho o pár barevných sandálů na blokovém podpatku, které jsou nejen moderní, ale také snadno nositelné. Sáhnete raději po těch červených, růžových, nebo vsadíte na žluté?

Foto: archiv firmy

Boty, Deichmann, 699 Kč

Článek

Hledáte elegantní vzdušné boty na podpatku, které unosíte i do práce? Půvabné nadčasové sandály na nízkém podpatku jsou pro vás to pravé. Skvěle například vypadají jednoduché páskové, které mají pouze jeden pásek přes nárt a druhý kolem kotníku.

Co se týče barev, béžové sandály krásně prodlouží nohy, černé se zase hodí ke všemu. Pokud ale chcete nechat nohy opravdu vyniknout, pak vsaďte na barevné modely, které můžete sladit se svým oblečením, nebo jimi naopak ozvláštnit outfit v neutrálních tónech.

Vsaďte například na žluté, oranžové či červené, které navíc působí opravdu sexy. Romantické šaty zase skvěle doplní pár růžových, fialových či modrých modelů. Odvážnější dámy mohou vsadit na metalické či neonové páry.

Foto: archiv firem

Zleva nahoře: CCC, 599 Kč. CCC, 599 Kč. Gino Rossi, 1899 Kč. Deichmann, 699 Kč. Deichmann, 699 Kč

Oživte svůj styl jarní kabelkou v pastelových tónech

Styl
Foto: archiv firmy

Zleva nahoře: E-obuv, 1244 Kč. H&M, 899 Kč. Steve Madden, 2431 Kč. Zara, 1299 Kč. CCC, 699 Kč

Co se týče materiálu, vsadit můžete na sandály z přírodní kůže, ale také té umělé. Umělá kůže je levnější materiál, a proto jsou i boty z ní lépe cenově dostupné. Naopak kožené modely jsou zpravidla pohodlnější a lépe se přizpůsobí noze. Jaké si vyberete?

Foto: archiv firem

Zleva nahoře: Kazar, 2990 Kč. Kazar, 2790 Kč. Kazar, 3190 Kč. E-obuv, 1556 Kč. H&M, 1299 Kč

Foto: archiv firmy

Boty, Deichmann, 699 Kč

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám