Hlavní obsah

Vkročte do jara se správnými doplňky

Nalaďte se na přicházející jaro a aktualizujte svůj módní arzenál doplňky, které budou po dlouhé zimě vítaným oživením. Nové lodičky, kabelka nebo šátek jsou nejjednodušší cestou na přechod do nové sezony. Navíc šetrné k rozpočtu! Můžete je totiž jednoduše kombinovat se všemi svými oblíbenými stálicemi.

Foto: archiv firmy

Boty, Deichmann, 649 Kč

Článek

Transformujte svůj zimní šatník do jarního pomocí doplňků. Černé barvě už nenávratně odzvonilo, nahraďte ji proto výraznými odstíny. Vsaďte například na světlou kabelku. Letos jsou v módě zejména jemné pastelové tóny.

V případě, že si nejste jistá, jestli budete umět s takovou barvou pracovat, poohlédněte se po modelu z veganské kůže, která je šetrnější k rozpočtu. Vybírat můžete mezi malými cross body kabelkami nebo velkými shoppery.

Foto: archiv firem

Kabelka béžová, Marks & Spencer, 2899 Kč. Šátek, Marks & Spencer, 349 Kč. Kotníčkové boty, Marks & Spencer, 2299 Kč. Lodičky, Marks & Spencer, 2296 Kč. Tenisky, Marks & Spencer, 1499 Kč. Hnědá kabelka, Matt & Nat (prodává Urbanlux), 3390 Kč.

Skvělou službu udělá i šátek, který ozvláštní každý look. Navíc je velmi variabilní. Pokud vsadíte na saténovou variantu, můžete jím ovázat ucho kabelky nebo ho využít jako módní vlasový doplněk. Na chladnější dny se zase hodí jako lehká šála.

Foto: archiv firem

Kabelka fialová, s.Oliver, 1699 Kč. Šedá kabelka, H&M, 899 Kč. Květovaná šála, H&M, 299 Kč. Fialový šátek, s.Oliver, 649 Kč. Puntíkatý šátek, s.Oliver, 649 Kč. Žlutozelený šátek, C&A, 259 Kč

Dlouhým kozačkám již odzvonilo, a pokud vám po jejich uschování na příští sezonu zbylo v botníku místo, pořiďte si nové stylové boty, ve kterých vkročíte do jara jedna báseň.

Letos budou velmi trendy hranaté špičky, které vypadají skvěle například na kotníčkových botách. Vsaďte na ty v béžové barvě, které budou vypadat skvěle například k midi šatům.

Návrat ale hlásí i klasické mokasíny, které jsou pohodlné a dá se s nimi skvěle experimentovat. Nebojte se výrazných barev ani vzorů!

Jak dokáže oblečení změnit naši náladu

Styl
Foto: archiv firem

Cihlová kabelka, Deichmann, 649 Kč. Modré mokasíny, Marks & Spencer, 1599 Kč. Šála, Marks & Spencer, 349 Kč. Modrá kabelka, Matt & Nat (prodává Urbanlux), 2590 Kč. Béžová kabelka, Matt & Nat (prodává Urbanlux), 3890 Kč. Boty, Marks & Spencer, 2299 Kč.

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám