Hlavní obsah

Trendy oblečení v barvách podzimního listí

Novinky, Linda Humlová

Překvapilo vás na procházce první podzimní listí? Vkročte do nejbarevnějšího období s pozitivním myšlením. Nalaďte se na podzimní vlnu a potěšte se módními kousky v hřejivých odstínech usychajících listů, které rozjasní váš vzhled.

Foto: archiv firmy

Ilustrační foto, s.Oliver

Článek

S přicházejícím podzimem se ulice měst proměňují v pochmurnou změť tmavých postav. Vykročte z davu oděného do tmavých odstínů a vdechněte ulicím novou energii.

Základním podzimním kouskem, který vám nesmí chybět, je módní a praktický svrchník. Z pestré nabídky kožených bundiček, parek, ponč a klasických či prošívaných kabátů si zajisté vyberete.

Foto: archiv firem

Šaty světlé, Orsay, 1399 Kč. Midi šaty vínové, Cellbes, 1399 Kč. Kabátek, Cellbes, 1399 Kč. Šaty krátké vínové, Cellbes, 1199 Kč. Košile ze 100% hedvábí, Pietro Filipi, 3990 Kč. Bunda, Orsay, 1699 Kč. Kalhoty, Orsay, 699 Kč

Hořčicová, barva nejen babího léta

Styl
Foto: archiv firmy

Ilustrační foto, Orsay

Letošnímu podzimu vévodí především odstíny hořčicové, oranžové, bordó či hnědé a khaki. Líbí se vám vícero podzimních tónů a přemýšlíte nad tím, jak je nosit? Odvažte se a kombinujte je mezi sebou navzájem! Vytvoříte tak neotřelý veselý podzimní look.

Foto: archiv firem

Sako, s.Oliver, 1999 Kč. Boty, Deichmann, 1599 Kč. Džíny, F&F, 699 Kč. Košile, s.Oliver, 1399 Kč. Sukně, s.Oliver, 1699 Kč. Kalhoty, s.Oliver, 1699 Kč.

Foto: archiv firmy

Ilustrační foto, Desigual

Barvy podzimního listí hezky vyniknou i ve spojení s neutrálními a přírodními odstíny. Zkombinovat je můžete také s trendy vzory, jako je tartanová kostka, květinový vzor či kohoutí stopa. Celek pak nezapomeňte doplnit obuví a kabelkou tón v tónu.

Foto: archiv firem

Šaty, Desigual, 3499 Kč. Svetr s lodičkovým výstřihem, s.Oliver, 1399 Kč. Svetr do véčka, Pietro Filipi, 2490 Kč. Kabelka, Orsay, 699 Kč. Halenka, Gant, 7990 Kč. Sukně koženková, F&F, 599 Kč.

Foto: archiv firmy

Ilustrační foto, Orsay

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám